Esküvői trendek 2021

Esküvői trendek 2021

Bejelentették az év színeit

Öt éve fordul elő utoljára, hogy két árnyalatot együtt választanak meg az év színének. A Pantone bejelentése alapján 2021-ben a világos napsárga és nyugtató szürke kombinációja lett a befutó. A színkombináció az erő, összefogás és remény érzéseit erősíti, melyekre napjainkban nagyobb szükségünk van, mint valaha. A pezsgőn energikus, kellemesen meleg és élettel teli sárga, a napfény ereje keveredik a stabilitást, erőt és örökkévaló szilárd alapokat szimbolizáló szürkével, tökéletes harmóniát alkotva.

A színkombináció a 2021-es esküvői trendek-et is áthatja, idén különösen divatosnak számít minden napsárga – nyugtató szürke megoldás életetek legszebb napján. Mi pedig mutatjuk, hogyan csempészhetitek be stílusosan az év színeit esküvőtök forgatókönyvébe.

Az esküvő színvilága

A nyugalmat árasztó világosszürke és a napfényenergiát közvetítő vajsárga együttese csodásan megjelenik a főasztal, belső dekoráció, koszorúslányruhák, meghívók és kiegészítők összhangjában.

Pezsgős arannyal és hidegebb ezüst kiegészítőkkel egyaránt jól mutat. Az asztali dekorációkban a kerekded levelű eukaliptusz önmagában is csodás, de halvány sárga virágokkal vagy hófehér habrózsa dobozokkal kombinálva is mesés megoldás.

Az esküvői csokor

Mint azt virágosként pontosan tudjuk, az esküvői csokor a dekoráció egyik legfontosabb eleme. Az év színének választott napsárga árnyalat tökéletesen harmonizál lágy és elegáns fehér virágokkal, a szürke nyugalmát pedig pozsgás növényekkel, eukaliptusszal csempészhetitek a menyasszonyi csokorba. Természetesen az élénk színek szerelmesei egy-egy vibráló árnyalattal vagy kedvenceinkkel, visszafogott pasztelekkel is feldobhatják az élővirág kompozíciót.

Márvány szerelem

Ahogy említettük, a két szín szuper összhangot alkot pezsgős arany árnyalattal és a hideg szürkével egyaránt. Van azonban egy minta, amivel valóban feltehetjük az i-re a pontot: a márvány. Márvány mintás részleteket csempészve az esküvő arculatába garantáltan különleges és modern részleteket kapunk.

Márvány mintás gyertyák, asztali futók vagy léggömbök garantáltan a vendégek kedvencei lesznek, sőt, a sütis pultot is feldobhatjátok egy csipetnyi édes márvány élvezettel, jöhetnek a márvány macaronok.

Mediterrán hangulat

Szintén szuper ötlet lehet egy csipetnyi mediterrán életérzéssel fűszerezni a két színt harmóniáját. A csipetnyi levendula, arany részletek, vajsárga gyertyák és izgalmas citrusok összhangja egyik kedvenc dekorációs megoldásunk az idei évben. Különleges, mégis egyedi elképzelés, nézzétek, mennyire mutatós:

 

Nektek melyik volt a kedvencetek az év színeire építő esküvői megoldások közül? A letisztult és elegáns márvány vagy a játékos citrusokkal operáló design áll közelebb a szívetekhez? Halvány pasztell rózsákkal vagy extravagáns pozsgás növényekkel álmodtátok meg a menyasszonyi csokrot? Bevállalnátok egy nyugtató szürke – energizáló napsárga árnyalatokra építő esküvőt 2021-ben?

 

Tekintsd meg virágokból készül csokor és doboz megoldásainkat: Kattints ide!

Légy a Vintage World közösség tagja! Értesülj legújabb termékeinkről, újdonságainkról Instagram és Facebook oldalunkon!

Csatlakozz a Vintage World közösséghez!

Ne maradj le újdonságainkról, limitált különlegességeinkről!
Iratkozz fel hírlevelünkre!