– Somné Soós Judit – 

ügyvezető

ötletgazda

a vintage stílus szerelmese 🙂

“…tudjátok, hogy igazából mitől vintage a vintage?…”

 Mindig is szenvedélyesen gyűjtöttük a régi dolgokat, soha semmit nem dobtunk ki, mindent meg kellett tartani, hogy jó lesz még valamire, ha átalakítjuk.
Mindegy volt, hogy már több helyet megtelítettünk ezekkel a jó lesz még valamire dolgokkal, akkor sem akartunk köztük szelektálni.
Aztán eljött az idő, amikor minden megváltozott körülöttünk. Megszületett a kislányunk, és valahogy „több” időnk lett a kis dolgokkal foglalkozni. (Mert nem volt idő mellette nagy projektekre ) Így kezdtünk el régi bútorokat felújítani, festeni, átnézni a jó lesz még valamire dolgokat is. A folyamatos újítás közben egyre erősödött bennünk, hogy ezeket a szép dolgokat megmutathassuk másoknak.

Tudjátok, hogy igazából mitől vintage a vintage? Attól, hogy a régi dolgokat újszerű állapotba bújtatod…felújítod. Na ezért vált ez a stílus a védjegyünkké. Bíztunk abban, hogy a stílusba vetett hitünk, szeretetünk, alázatunk és kitartó munkánk egyszer beteljesedik. Sokáig otthon a négy fal között képeztük magunkat, készítettük a különböző ajtódíszeinket, rózsadobozokat és vintage stílusú ajándéktárgyakat, melyeket még csak vásárokon tudtunk megmutatni az embereknek. 2015 év vége már egy kisebb forduló pont volt életünkben, mert sikerült elindítanunk első web áruházunkat is, amely azóta számos átalakításon és fejlesztésen esett át, termékválasztékunk sokszori bővítésével.

A vásárokon való szereplés központi kérdése mindig az volt az emberektől, hogy miért nem nyitunk egy üzletet, ahol egész évben megtalálhatnak minket, nem csak szezonálisan. Ezért az igazi áttörés számunkra 2016. május 5-én történt.
Egy álmunk vált valóra és végre beérett a sok-sok áldozatos munkával töltött nap, mikor megnyitottuk a Vintage World Cafe & Flowert Debrecen szívében.Egy olyan üzletet szerettünk volna nyitni, ahol a nézelődés is élmény, ahova, ha betér valaki, akkor akár 5 percre is kitud szakadni a mindennapi mókuskerékből, ahol eredeti vintage hangulat járja át a levegőt és megérinti az emberek lelkét! Úgy érzem, jó úton járunk ahhoz, hogy azt mondhassuk:
Igen, sikerült! Megálmodtuk, megterveztük, megcsináltuk, sikerült átadnunk és megszerettetni az emberekkel ezt a lenyűgöző stílust. Azonban tudjuk, hogy folyamatos fejlesztés és munka áll még előttünk ahhoz, hogy értéket, nyomot hagyjunk munkánkkal az emberek szívében!

A Vintage World Cafe&Flower mellett második szerelemgyerekünk webáruházunk, ahol általunk megálmodott selyem- és habrózsa boxokkal, kézzel készített édesség-különlegességekkel és megannyi csodás lakásdekorációs termékkel várunk Titeket.

Amikor azon gondolkoztunk, hogyan is foglalhatnánk össze egyedülálló habrózsadobozaink történetét, nem titok, pozitív emlékek és nehézségek egyaránt eszünkbe jutottak. Már a kezdetek kezdetén fantasztikus érzés volt látni, milyen örömet okoz egy-egy csodaszép rózsakompozíciónk, és mindig boldogan szemléltük az általatok küldött képeket és videókat, s kitartóan hittünk abban, hogy amit létrehoztunk, számotokra is értékes. Természetesen voltak, akik nem értékelték sokra, amit csinálunk, nehézségek és bántó vélemények is akadtak az évek során, ám a sok-sok pozitív visszacsatolás folyamatosan abban erősített minket, hogy igenis jó, amit csinálunk és mennünk kell tovább a megálmodott úton. Így történt, hogy 2020 egy újabb nagy mérföldkőként köszöntött be a Vintage World habrózsák életében: beadtuk a védést a termékeinkre, és sikerült a csoda, az egész Európai Unióban elfogadták dobozainkra a védjegyet és védelmet — hivatalosan is jóváhagyásra került az egész világ előtt, hogy ilyen formában mi álmodtuk meg és hoztuk divatba ezeket a csodás habrózsa boxokat.

Az, hogy piciny garázscégünkből a nemzetközi piac küszöbéhez érkeztünk tökéletesen példázza mindazt, amiben a kezdetek óta szívből hiszünk: merni kell nagyot álmodni, de fontos, hogy tegyünk is érte, hogy az álomból valóság legyen. Minden termékünk mögött sok-sok munkaóra, rengeteg át nem aludt éjszaka és kitartó szorgalom áll, mely bennetek is ott lapul, csak ki kell hoznotok magatokból!

Amivel a Vintage Worldben várunk Titeket:

– Eredeti, lenyűgöző vintage hangulattal
– Vintage stílusú lakberendezési tárgyakkal
– Szezonális, évszakokhoz és ünnepekhez készített ajtódíszekkel, asztaldíszekkel
– Élővirággal, melyet virágdoboz és csokor formájában is megvásárolhatsz, a mi stílusunkban – igazi, egyedi, meglepetést okozva a szeretteidnek.
Különlegességünk:
– Habrózsából készült rózsadobozaink.

Miért mi? Ilyet biztos nem találsz sok helyen! Gyönyörű, teljesen élő hatású habrózsa dobozok örök emlékül szolgálnak, nem hervadnak el és különleges meglepetést jelentenek ajándékként minden alkalomra.  Bármikor ránéz a dobozra, mindig az eszébe fogsz jutni róla.

Az online is elérhető ajándéktárgyak, virágok és rózsadobozok mellett pedig fantasztikus brunch menüvel, igazi kávé-különlegességekkel, ínycsiklandozó kézműves és mentes süteményekkel, egészséges smoothie variációkkal és finom italokkal is várunk titeket a Vintage World Cafe & Flowerben.

Ha szereted a franciás környezetet, a bisztrók hangulatát, akkor ne hagyd ki debreceni ékszerdobozunkat, a Vintage World Cafe & Flowert. Nézz be hozzánk érdeklődéssel, és mi garantáljuk, hogy megtöltjük a napodat, a szívedet, a lelkedet csodával és varázslattal.

Ha pedig a cívis várostól távolabb élsz, de szívesen töltekeznél egy kis Vintage World hangulattal, ne feledd, webáruházunk az ország egész területén elérhető. Lepd meg kézzel készített csodáinkkal szeretteidet vagy akár saját magadat.