– Somné Soós Judit – 

ügyvezető

ötletgazda

a vintage stílus szerelmese 🙂

“…tudjátok, hogy igazából mitől vintage a vintage?…”

A Vintage, mint stílus már régóta bennünk bujkált, de igazán nem tudtuk, hogy ez az a stílus, ami bennünk van. Mindig gyűjtöttük szenvedélyesen a régi dolgokat, soha semmit nem dobtunk ki, mindent meg kellett tartani, hogy jó lesz még valamire, ha átalakítjuk.
Mindegy volt, hogy már több helyet megtelítettünk ezekkel a jó lesz még valamire dolgokkal, akkor sem akartunk köztük szelektálni.
Aztán eljött az idő, amikor minden megváltozott körülöttünk. Megszületett a kislányunk, és valahogy „több” időnk lett a kis dolgokkal foglalkozni. (Mert nem volt idő mellette nagy projektekre ) Így kezdtünk el régi bútorokat felújítani, festeni, átnézni a jó lesz még valamire dolgokat is. A folyamatos újítás közben egyre erősödött bennünk, hogy ezeket a szép dolgokat megmutathassuk másoknak.

Tudjátok, hogy igazából mitől vintage a vintage? Attól, hogy a régi dolgokat újszerű állapotba bújtatod…felújítod. Na ezért vált ez a stílus a védjegyünkké. Bíztunk abban, hogy a stílusba vetett hitünk, szeretetünk, alázatunk és kitartó munkánk egyszer beteljesedik. Sokáig otthon a négy fal között képeztük magunkat, készítettük a különböző ajtódíszeinket, rózsadobozokat és vintage stílusú ajándéktárgyakat, melyeket még csak vásárokon tudtunk megmutatni az embereknek. 2015 év vége már egy kisebb forduló pont volt életünkben, mert sikerült elindítanunk első web áruházunkat is, amely azóta számos átalakításon és fejlesztésen esett át, termékválasztékunk sokszori bővítésével.

A vásárokon való szereplés központi kérdése mindig az volt az emberektől, hogy miért nem nyitunk egy üzletet, ahol egész évben megtalálhatnak minket, nem csak szezonálisan. Ezért az igazi áttörés számunkra 2016. május 5-én történt.
Egy álmunk vált valóra és végre beérett a sok-sok áldozatos munkával töltött nap, mikor megnyitottuk a Vintage World Cafe & Shop-ot Debrecen szívében.Egy olyan üzletet szerettünk volna nyitni, ahol a nézelődés is élmény, ahova, ha betér valaki, akkor akár 5 percre is kitud szakadni a mindennapi mókuskerékből, ahol eredeti vintage hangulat járja át a levegőt és megérinti az emberek lelkét! Úgy érzem, jó úton járunk ahhoz, hogy azt mondhassuk:
Igen, sikerült! Megálmodtuk, megterveztük, megcsináltuk, sikerült átadnunk és megszerettetni az emberekkel ezt a lenyűgöző stílust. Azonban tudjuk, hogy folyamatos fejlesztés és munka áll még előttünk ahhoz, hogy értéket, nyomot hagyjunk munkánkkal az emberek szívében!

Amivel titeket várunk:

– Eredeti, lenyűgöző Vintage hangulattal
– Vintage stílusú lakberendezési tárgyakkal
– Szezonális, évszakokhoz és ünnepekhez készített ajtódíszekkel, asztaldíszekkel
– Élő virággal, melyet virág doboz és csokor formájában is megvásárolhatsz, ami stílusunkban amellyel igazi, egyedi, meglepetést okozva a szeretteidnek.
Különlegességünk:
– Habrózsából készült rózsadobozaink.

Miért mi? Ilyet biztos nem találsz sok helyen! Gyönyörű, teljesen élő hatású habrózsa dobozok örök emlékül szolgálnak, nem hervadnak el és különleges meglepetést jelentenek ajándékként minden alkalomra.  Bármikor rá néz a dobozra, mindig az eszébe fogsz jutni róla.

Az ajándéktárgyak, virágok és rózsadobozok mellett igazi kávé különlegességekkel és ínycsiklandozó kézműves süteményekkel, egészséges smoothie variációkkal és finom italokkal is várunk titeket.

Kiemelt süteményünk!
SAJTTORTA
Ne hagyd ki Debrecen legfinomabb sajttortáját! Teszteld le te is!
…. érdemes benézned!

Ha szereted a franciás környezetet, a bisztrók hangulatát, akkor ne hagyd ki.
Nézz be hozzánk érdeklődéssel, és mi garantáljuk, hogy megtöltjük a napodat, a szívedet, a lelkedet  csodával és varázslattal.

Ne feledd webáruházunk az ország egész területén elérhető!

www.vintageworld.hu . Gyönyörű rózsadobozok, ajándéktárgyak, ajtódíszek között válogathatsz kedvedre!  Rövid határidőn kiszállítjuk és gondoskodunk a tökéletes meglepetésről!