Netflix and Chill -ajándékbox

Netflix and Chill -ajándékbox

Oh, azok a bekuckózós, filmezős esték!

Tavaly ilyenkor már javában otthon pihentünk, ám akkor még nem is sejtettük, hogy ilyen hosszú ideig a négy fal között kell majd élményekkel megtöltenünk a korábban pörgős napokat. Eltelt egy teljes év, mi pedig új rutinokkal, a helyzethez alakított napi ritmussal, meg persze rengeteg izgalmas film-, könyv- és sorozatélménnyel gazdagodtunk ez idő alatt.

Mai bejegyzésünkben összegyűjtöttük Nektek az elmúlt hónapok legnagyobb Netflix és HBO GO kedvenceit, izgalmas sorozatok egész sorával készültünk. Elő a Netflix Box-okban lapuló ropogós mogyoróval és sós pop cornnal, szisszenhetnek a Coca Colák, mert jönnek a Vintage World csapatának legnagyobb favoritjai!

netflix, norina, hbo go,

TOP 5 Vintage World Netflix kedvenc

Bridgerton

Csapatunkban többen nagy Bridgerton rajongók lettek. Nem csoda, hiszen a Netflix sorozat fantasztikus társadalmi képet fest a XIX.századi nők helyzetéről: izgalmasan körvonalazódik, mit szabadott csinálni és mit kevésbé, vagy éppen mennyire függtek a nők akkoriban a férfiaktól. Szerelemmel házasodni? Bár kizárt volt akkoriban, a sorozat azért megmutatja: a lehetetlen nem létezik. Humoros, pletykás, romantikus kosztümös kalandok egy sármos és szexi főszereplővel — mi másra is vágyhatnánk egy igazi csajos sorozattól?

Árnyvadászok

Egy pezsgő világ, mely folyamatosan vigyáz ránk, miközben létezését se sejtjük. Tele van különleges lényekkel, erőkkel és képességekkel,  ám a szeretet, család és szerelem legalább olyan fontosak, mint maga az angyali erő, melyet Razieltől kaptak az árnyvadászok. Ha szereted a különleges hangulatú alkotásokat, garantáltan elvarázsol majd a boszorkánymesterek, vámpírok, vérfarkasok es angyalok világa. Vigyázz, erős függőséget okoz!
Vintage World tipp : Ne a filmet nézzétek meg, az nem sikerült sajnos annyira ütősre, mint maga a sorozat.

Lucifer

Egyedi történet, mely hatalmas társadalomkritikát nyújt, humoros formába ültetve. Ebben a sorozatban is központi szerepet kapnak a világunkon túli energiák és idegen lények, a világ számunkra láthatatlan, mégis érezhető elemei és mozzanatai. Mindezt egy szarkasztikus és humoros bűnügyi sorozatba ültetve, egy igazán sármos főszereplővel fűszerezve élvezhetjük.. Ha nem adod fel az első par résznél, garantáltan törzshelyed lesz a kanapé.

A nagy pénzrablás

Ha a Spanyol Királyi Pénzverde kirablásának története nem is, a Dalí maszkos fiatalok már egész biztosan ismerősök lesznek: a Netflix egyik legnépszerűbb karantén-sorozatának mind a 4 évada kincs. Egy mesterien kitervelt rablás története személyes sztorikkal, elképesztően szerethető karakterekkel, fantasztikusan izgalmas és váratlan fordulatokkal, akcióval és szerelmekkel. Ha igazán pörgős, fordulatokban gazdag sorozatot keresel, ne hagyd ki!

Vintage World tipp: Érdemes eredeti nyelven, spanyolul végig izgulni az epizódokat, sokat ad a film hamisítatlan hangulatához.

Behind her eyes

A Sarah Pinborough itthon is megjelent könyve (Ne higgy a szemének) alapján készült sorozat igazi csemege azoknak, akik szeretik az izgalmas és fordulatos záróepizódokat. Rejtélyes karakterek nagyszerű színészi alakítással, hétköznapi problémák és több morális kérdést felvető románc bontakozik ki lassan és élvezhetően a szemünk előtt. Együtt szeretünk, haragszunk, szorongunk a szereplőkkel, mikor melyik oldalon állva, míg végül a csattanó váratlanul üt be, és örökre magával ragad. A különleges krimik kedvelőinek kötelező csemege!

Csatlakozz a Vintage World közösséghez!

Ne maradj le újdonságainkról, limitált különlegességeinkről!
Iratkozz fel hírlevelünkre!