Taharil – páros karkötő

7490 Ft

Készleten

Ingyenes kísérőkártya szövege:

Categories: , SKU: VWK22 Tags:

Leírás

Taharil hematit páros karkötő zöldeskék árnyalatban.

Hematit lelki hatása:

Erős benne a yang elem, egyensúlyba hozza  a meridiánokat, elevenséget és dinamizmust hoz az életünkbe. Segít a szenvedélybetegség leküzdésében, javítja az összpontosítást, erősíti az emlékezőképességet.

Fizikai hatásai:

Alacsony vérnyomást emeli, általános vértisztító hatású, keringési panaszoknál javítja a vérkeringést, csökkenti a fájdalmakat, vashiány esetén javítja a vas hasznosulását.

Figyelmeztetés: Magas vérnyomás esetén óvatosan viseljük, mert emeli a vérnyomást. Gyulladásos folyamatoknál is óvatosan kell használni.

Az ár tartalmaz 1 db férfi és 1 db női karkötőt.

Az ajándék tökéletes választás lehet egyedi meglepetésként születésnapra, névnapra, ballagásra és egyéb különleges alkalmakra.

A fent említett holisztikus gyógyítási tulajdonságok nem helyettesíthetik az orvosi kezelést, de nagyban támogathatják azt. A weboldalunkon megtalálható ásványékszereket elsősorban nem gyógyászati céllal értékesítjük, így ilyen célú felhasználása csakis a vásárló saját felelősségére történhet, amiért webáruházunk felelősséget nem vállal.

Forrás:

  • Judy Hall: Varázslatos kristályok
  • Judy Hall: Kristálybiblia
  • Dr. Csomai Zita: Gyógyító kristályok

Kövess minket Facebook-on és Instagramon, ahol folyamatosan megújuló tartalmakkal és újdonságokkal várunk

 

 

Szállítás:

A kiszállítást a GLS futárszolgálat végzi.
A kiszállítás a megrendelést követően 2-3 munkanapon belül történik, amennyiben minden fizetési kötelezettségnek eleget tett a vevő.

Ajándékba rendeled?
Kérd a rendeléshez ingyenes kísérőkártyáinkat, alkalomhoz illő felirattal. (Válaszd ki a számodra megfelelő kísérőkártya szöveget a listából)