Megújult enteriőrrel vár a Vintage World

“Wow, ez olyan, mintha nem is Magyarországon lennék!”

— hatalmas öröm volt ezt hallani Tőletek megújulásunk másnapján.

Az ősz közeledtével ugyanis ismét valami egészen újat álmodtunk meg számotokra Debrecen központjában. A beliani.hu online bútor- és lakberendezési áruházzal együtt egy mesés álomvilágot terveztünk, ahol a már megszokott kellemes Vintage hangulat, finom ételek, csodás virágok és lágy dallamok mellett extra kényelemben kapcsolódhattok ki. Egy olyan helyet, ahol egy pillanatra elfelejthetitek a rohanó hétköznapok terhét, s az élet valódi értékeire fókuszálhattok: a szeretteitekkel, barátaitokkal, családotokkal együtt eltöltött, minőségi időre.

Októbertől trendi, glamouros, kényelmes, kicsit tovább marasztaló, kicsit megpihenő, relaxáló bútorokkal lettünk igazán egyediek Debrecenben. Évek óta ismertek már minket, tudjátok, igyekszünk figyelni az apró részletekre és a kiváló minőségre — ezért is volt kiemelten fontos a számunkra, hogy egy, a mi értékrendünkkel maximálisan azonos márkával közösen dolgozzunk.

Hosszú hónapok óta dolgozunk már az új Vintage World enteriőrön: mértünk és rajzoltunk, színeket és formákat terveztünk, hogy a végeredmény valóban szép legyen — no meg persze praktikus is . Azt hiszem, egy korszak zárult le azzal, hogy reggelizőnk felső része teljesen megújult. Egy csodás korszak, hiszen sose fogjuk elfelejteni, mekkora élmény volt felmenőink retro bútorait új köntösbe öltözetni, festeni és renoválni. Most viszont valami új, izgalmas és még szebb veszi kezdetét.

Úgyhogy köszönjük az eddigi bizalmatokat, s ígérjük, sok-sok újdonsággal és szépséggel készülünk még az idei évben is! Az új bútorokat pedig próbáljátok ki egy isteni pezsgős-kávézós-virágos brunch mellett! Várunk szeretettel!

Ha pedig megtetszettek a Vintage World Beliani.hu kedvencei, a VW10 kuponkóddal most 10% kedvezménnyel rendelhetitek meg őket otthonotokba is! 

Púder kanapé | Púder bársonyfotel | Szürke kagylófotel | Márvány asztal | Szürke szék szett

Csatlakozz a Vintage World közösséghez!

Ne maradj le újdonságainkról, limitált különlegességeinkről!
Iratkozz fel hírlevelünkre!