Workshop a Vintage Worldben

Céges és privát workshopok, kiscsoportos rendezvények a Vintage Worldben

A Vintage World kreatív workshopjai nemcsak az alkotás örömével ajándékoznak meg, de résztvevőink a saját, kézzel készített csodákat rendre haza is vihetik. Minden évszakban szezonális workshopok színes palettájával várunk Titeket szeretettel az Arany János utca 6. szám alatt. A karácsony közeledtével indulnak az adventi készítő workshopok, de alkothattok velünk téli kopogtatókat vagy éppen grincsfákat éppúgy, mint kalligrafikusan írott, kézzel készített karácsonyfagömböket. Ősszel és tavasszal nagy favoritok a szezonális ajtódísz- és asztaldíszkészítő workshopjaink, melyek az új évszak varázsával örvendeztetnek meg minket a helyszínen, majd otthonunkban egyaránt.

S, hogy miért szuper ötlet bejelentkezni workshopjainkra?

Szezonális workshopok: tavaszi kopogtató és ajtódísz, tökfestő és tökdekoráló virágos programok a Vintage Worldben.

Ha egyedül érkeznél, kiváló énidőt tölthetsz el nálunk. Úgy érzed, ideje beiktatni egy gyerkőcmentes hétvégi kikapcsolódást, ami végre rólad szól, ahol kiélheted a kreativitásodat? Szeretnél egy picit elmélyülni a gondolataidban lágy zene, ízletes falatok és finom italok társaságában? Vagy egyszerűen szeretnél picit kimozdulva a komfort zónádból új embereket megismerni, nyitni az idegenek felé, új barátságokat kötni? Akkor nálunk a helyed! Lesd meg szezonális workshop ajánlatink listáját és jelentkezz a számodra legszimpatikusabb időtöltésre.

Persze akkor is várunk szeretettel, ha egy szuper barátnős kikapcsolódás a cél. Unjátok már a hétvégi bulikat, a kiöltözős, modoros szombat estéket, ezúttal valami más csajoskodásra vágytok? Gyertek el együtt varázslatos workshopjainkra!
Mi több, igény szerint akár önálló workshopot is kérhettek, így szuper ötlet, ha babaváró bulira, lánybúcsúra, esetleg születésnapra vagy névnapra, nagyobb társasággal szeretnétek egy igazán izgalmas kikapcsolódást szervezni.

Karácsonyi hangulat: szezonális téli kopogtató és asztaldísz készítő workshopunk. Képen: Berki Mazsi

Természetesen gyerkőcökkel is jöhettek: gyakori, hogy az Édesanyák nagyobb lányaikkal érkezve igazi anya-lánya délutánt szerveznek nálunk forró csokik és habos kakaók társaságában. Nos, neked melyikhez lenne kedved?

Babaváró bulik, fantasztikus hangulatú workshopok, lánybúcsúk és privát bulik – meghitt pillanatok kedvelt helyszíne lettünk. Köszönjük!

Kitelepülések Debrecen területén és a környéken

Természetesen nemcsak lánybúcsúk vagy babaváró bulik, családi vagy baráti összejövetelek alkalmával számíthattok ránk. Debrecen teljes területén vállaljuk workshopok megszervezését és lebonyolítását, akár kiszállással is. Szeretnél egy felejthetetlen céges programot? Ideje lenne összehozni a kollégákat, de nem találsz kellemes, kreatív időtöltést, ami mindenki számára izgalmasnak bizonyulhat? Kérj egyedi ajánlatot és mi megvalósítjuk álmaitok workshopját!

Saját workshopodat is megtarthatod nálunk! Helyszínt keresel rendezvényednek? Kérj egyedi ajánlatot tőlünk!

Workshop helyszínt keresel saját előadásodhoz? Vár a Vintage World!

Oktatási helyszínt keresel? Szeretnél egy szuper előadást szervezni? Esetleg saját, egyedi workshopodat tartanád meg nálunk? Ne habozz, foglalj időpontot még ma az info@vintageworld.hu címen! Bármilyen témában igénybe veheted helyszínünket, ráadásul egy fantasztikus étlappal, isteni süteményekkel, mentes finomságokkal és számtalan lehetőséggel várunk csapatoddal együtt a hangulatos Vintage Worldben. Egyedi ajánlatokért keress minket bizalommal: info@vintageworld.hu.

Kalligráfia Workshop | Akik szerették volna megtanulni, hogyan készülnek kézzel írott gömbjeink és elkészíteni a sajátjukat, ezen a csodás workshopon is részt vehettek nálunk.

 

 

 

Csatlakozz a Vintage World közösséghez!

Ne maradj le újdonságainkról, limitált különlegességeinkről!
Iratkozz fel hírlevelünkre!