KALLIGFRAFIKUSAN ÍRT KARÁCSONYI DÍSZGÖMBÖK

Lepd meg szeretteidet különleges, kézzel-írott, kalligrafikus díszgömbökkel!

Neked mi jut eszedbe először a karácsonyról? Nekünk a meghittség, az együttlét, a család, a béke és a szeretet ünnepét jelenti. Ilyenkor a bejgli evés, a karácsonyfa díszítés és az ajándékozás áll a középpontban.

Ötleteltünk és ötleteltünk, hogy mi tehetné még személyesebbé a szeretet ünnepét, így jött a karácsonyi üveggömbök ötlete.

A karácsonyi gömböket egyedi módon kézzel és kalligrafikusan írjuk. A gömbökre választhatjuk családtagjaink vagy éppen kiskedvenceink neveit, ha egy különleges alkalomról van szó vagy ha éppen nagy bejelentést szeretnénk tenni (ilyen például a gyermekáldás, eljegyzés) családtagjaink előtt, ezeket mind még személyesebbé tudjuk tenni a karácsonyi gömbök segítségével.

Üveggömbjeinket többféle színben is megrendelhetitek, webshopunk kínálatában ezeket is megtaláljátok.

Ha nem tudod mivel lepd meg szeretteidet, barátaidat karácsony alkalmából, akkor ez az egyedi, névre szóló felirattal kérhető karácsonyi gömb tökéletes választás lesz.

Képzeld el, ahogy a karácsonyfáról a névre szóló csillogó gömbök néznek vissza Rád. Ugye milyen jól hangzik?

Rendeld meg még ma, hogy biztosan a karácsonyfán díszelegjen 24-én.

A gömböket NOVEMBER KÖZEPÉTŐL tudjuk postázni. Rendelni csak December 10-e éjfélig lehetséges, melyek GARANTÁLTAN MEGÉRKEZNEK KARÁCSONY ELŐTT!

  • A gömbre maximum 5 szót tudunk írni.
  • Az írható üveggömbök 8 cm átmérőjűek.

Kövess minket Facebook-on és Instagramon, ahol folyamatosan megújuló tartalmakkal és újdonságokkal várunk!

 

Tekintsd meg választható, feliratozható gömbjeinket: