Virágtrendek 2018.

Bár szerintünk egytől – egyig minden virág gyönyörű, s csokrokat és virágboxokat ajándékozni mindig kedves gesztus, a 2018-as év izgalmas virágtrendek-kel és újdonságok-kal köszöntött be. Régóta figyelemmel követjük az aktuális virágdivatot, s most úgy döntöttünk, nektek is elmeséljük, mely virágtrendek lesznek a legmenőbbek az idei évben. Hiszen, ha követitek az aktuális virágtrendeket, meglepetéseitek egyszerre lesznek szívhezszóló és stílusos ajándékok. Reméljük, számotokra is érdekes lesz mai cikkünk.
Nézzük is, melyek a legtrendibb virágkötési stílusok és legmenőbb kompozíciók 2018-ban!

1. Pihepuha pompom


virágtrendek

Tudtátok, hogy idén a pompom az új masni? Ezek a színes és bohókás kis cukiságok tavaly sikeresen meghódították a ruha- és kiegészítődivatot, idén pedig az élővirágcsokrok fő alkotóelemévé válnak majd.

A tavasz közeledtével egyre keresettebbek a 2018-as év pasztell trendújdonságai is: a pisztáciazöld, puncsszín és barack. Ezek a fagyiszínek különösen jól mutatnak a szezon új virágos őrületével, a pompom-lázzal. Az ötlet annyira vidám és aranyos, hogy nem lehet kérdés: az idei év egyik legnagyobb Vintage World kedvencét láthatjátok a képeken.

Személyes favoritjaink a pihepuha pompomokkal díszített tavaszváró tulipán- és jácintcsokrok, melyek a fiatalos és lendületes fiatal lányok és nők nagy kedvencei.
Szerintünk igazán jó és bájos újdonság, Nektek hogy tetszik?

virágtrendek

2. Édes rajongás


virágtrendek

Mesés virágdoboz, ami nemcsak gyönyörű, de ellenállhatatlanul finom is? Hát persze!

Hiszen a csodás virágokat és ínyciklandozó édességeket minden nő szereti – különösen így együtt. Mi pedig ezúttal is személyreszabott meglepetéssel készülünk nektek: édességeket rejtő virágboxaink számos különféle összeállításban kérhetőek. Ha gluténérzékeny vagy, mandulalisztből készült macaronnal, ha diétázol, mézédes földieperrel, ha pedig a csokoládé szerelmese vagy, Nutellával tesszük ellenállhatatlanná kedvenc virágdobozodat.
Te melyiket választanád? Mi több, van esetleg olyan kedvenced, amit még nem láttál nálunk? Ha igen, természetesen szívesen segítünk megvalósítani elképzelésedet, megválaszolni kérdéseidet – nem kell mást tenned, csak elküldeni nekünk ötletedet az info@vintageworld.hu e-mail címre.

macaron, virág. virágdoboz, box, flower, nutella, eper, édesség, virágtrendek

3. Természetközeli zöld


virágtrendekMár tavaly is igen népszerűnek számítottak, 2018-ban pedig tovább hódítanak a frissességet sugárzó, üde zöld csokrok. Ezekben a Vintage World csokrokban a szokásostól eltérően a fő hangsúlyt a zöldek adják, melyek főleg a természetet, a szabadságot, bujaságot, bohóságot, vadságot erősítik bennünk.

Nagy kedvencünk ez az új őrület, ugyanis a sok-sok üde zöld növény már most a tavasz első napjaira, a természet ébredésére emlékeztet bennünket.

A buja zöld fehérrel, bézzsel és más visszafogott árnyalatokkal kombinálva az esküvői csokrok között is különösen divatosnak számít idén. Izgalmas és merész trend ez, garantáltan egyedi végeredménnyel. Gyönyörűen illik olyan esküvőkhöz, ahol a természet, az egyszerűség, natúr színek állnak a középpontban. Ezek a csokrok jellemzően karakteresek, ám fantasztikus elképzeléseket lehet megvalósítani általuk, mellyel biztos, hogy különleges leszel az esküvődön.

zöld, greenery, csokor, esküvő, természet, natúr, természetes, virág, virágtrendek

4. Áttetsző szépségek


ranunculus, box, flower, boglárka, púder, akril, akrildoboz, átlátszó, doboz, virág, virágtrendek2018-ban azt is megtanuljuk, hogy bizony a kevesebb néha több. A világban évek óta hatalmas népszerűségnek örvendenek az átlátszó virágdobozok, melyek itthon idén válnak igazán divatossá.

Igazi különlegességnek számítanak, hiszen a gyönyörű virágok igazi valójukban tündökölnek heteken át. Igen, jól olvasod, heteken át … hiszen a fényáteresztő doboznak köszönhetően ezek a mesés élővirágok 2-3 héten keresztül csodaszépek maradnak.

Ezeket a hosszantartó, átlátszó akrildobozba zárt gyönyörű virágkompozíciókat jó szívvel ajánlunk az elegáns és nőies stílus kedvelőinek. Egyszerű, letisztult, mégis elegáns és szép megoldás azoknak, akiket igazán szeretünk. Kifejezetten jó választás alkalmakra, különleges pillanatok felejthetetlenné varázsolásához.

Vintage World TIPP!

Később az átlatszó dobozt ékszereid tárolására, vagy akár sminktartóként is használhatod. Jól kihasználható és praktikus, hiszen könnyedén áttekintheted a tartalmat, ráadásul szuper mutatós része lesz sminkasztalodnak.

sminktartó, smink, makeup, chanel, gucci, rúzs, lipstick, virágtrendek

 5. Minimalista álom


virágtrendek

Az idei virágtrendek közül a legnagyobb újítást egy másik minimalista őrület hozta: 2018-ban szuper divatosak lesznek a papírtasakba csomagolt virágok is. A stílusos kis szatyrokra emlékeztető papírköntös egyedi és formabontó megoldás, divatőrületeknek és az újdonságok kedvelőinek igazi musthave meglepetés. Szuper választás szüli- és névnapokra, de akár a szürke hétköznapok különlegessé tételéhez is remek meglepetés szeretteinknek.

Nektek melyek a kedvencetek a virágtrendek közül?

1. Pihepuha pompomok
2. Virágbox édességekkel
3. Természetközeli, zöld csokrok
4. Átlátszó rózsadoboz
5. Minimalista virágtasak

Kövess minket Facebook-on és Instagramon, ahol folyamatosan megújuló tartalmakkal és újdonságokkal várunk!
Írjátok meg nekünk, ti melyiknek örülnétek a legjobban!
Reméljük, érdekesnek találtátok mai bejegyzésünket, s bízunk benne, hogy sikerült pár új ötletet is adnunk. Az egyes trendeknél igyekeztünk azt is kiemelni, milyen hölgytípusnak, illetve milyen alkalmakra a legideálisabbak a különféle megoldások.

Legyen virágos, szép napotok,

Vintage World csapata

Csatlakozz a Vintage World közösséghez!

Ne maradj le újdonságainkról, limitált különlegességeinkről!
Iratkozz fel hírlevelünkre!