Rendezvények a Vintage Worldben

A legszebb lánybúcsú helyszínét kutatjátok a csajokkal? A legjobb barátnőd babaváróját szervezed éppen? Egy fergeteges szülinapi bulira készültök? Esetleg egy nagyobb üzleti megbeszélést kellene gyorsan összehívnod? Tartsd rendezvényedet a Vintage World virágos reggelizőjében!

Az elmúlt években sok-sok izgalmas mérföldkövet élhettünk át együtt: köszönjük, hogy emlékezetes lánybúcsúk, örömteli szülinapok és szuper hangulatú babaváró bulik részesei lehettünk! Idén arra gondoltunk, hogy a szokásos terembérlési lehetőséget kiegészítve szervezett rendezvények keretein belül is hatalmas szeretettel várunk Titeket reggelizőnkben. Mutatjuk is, milyen témákban készültünk számotokra szuper ajánlatokkal és egyedi dekorációval.

Üzleti rendezvények a Vintage-ben

Szükségetek lenne a kollégákkal egy nyugodt helyre, ahol közösen brainstormingolhattok? Esetleg csendes környezetben szeretnétek átbeszélni az elmúlt időszak eseményeit, egy nagyobb projekt ötletét?

üzleti ebéd reggeli céges rendezvény
Képek: yourperfectdesign és saját fotók

 

Céges reggelink (vagy ebédünk) keretén belül egy projektorral, vetítővászonnal, flipchart táblával felszerelve, visszafogottan elegáns asztaldekorációval várunk szeretettel, amennyiben

— csak egy jót beszélgetnétek a munkatársakkal,

— ha nyugodt körülmények között, finom ételek társaságában szeretnétek közösen ötletelni,

— ha nagyobb prezentációhoz kerestek könnyed, mégis csendes és hangulatos helyszínt, vagy

— ha csak kiszakadnátok az irodai szürke falai közül.

üzleti ebéd reggeli céges rendezvény

Reggelente isteni Eggs Benedicttet, vagy saját receptúránk szerint készülő Vintage Omlettet kínálunk a kávé és tea mellé, üzleti ebédünket pedig Bagel Burgerrel vagy egészséges Vintage salátával koronázzuk.

Lánybúcsú

A legjobb barátnőd hen party -ját szervezed, de nem találod a tökéletes helyszínt? Városi környezetben gondolkoztok, mégis kicsit szeparáltan, együtt szórakoznátok? Virágos kávézónk igazi csajos miliőjével garantáltan a kedvencetek lesz!

Képek: saját és boglarkaracz

 

Ráadásul lufikkal, vicces fotókellékekkel, Bride to Be szalaggal és sok más menő dekorációs elemmel is készülünk számotokra, így erre biztosan nem lesz gondotok.

Finom party falatkák, színes pezsgőkoktélok és sütemények biztosan lesznek, úgyhogy már csak Ti hiányoztok!

Bababváró buli

Az angolszász területekről származó babaváró buli — másnéven baby shower — külföldön már az 1950-60-as évek nagy baby boomja idején megjelent jelenlegi formájában, Magyarországon azonban csak az elmúlt esztendőkben vált igazán populárissá. Nem titok, a Vintage csapatával ez az egyik kedvenc rendezvényünk: szuper érzés picit részese lenni a pillanatnak, amikor kismamáink önfeledten kikapcsolódhatnak legjobb barátnőik társaságában.

Képek: saját és anett_t.j

 

Mi mással is koronázhatnánk meg ezt a csodás napot, mint a város egyik legfinomabb sajttortájával, sok-sok vicces kellékkel, még több nevetéssel, a baba neme szerint megálmodott csodás dekorációval, isteni finger foodokkal és további szuper meglepetésekkel. Pontos ajánlatot a (06 52) 445 445 -ös telefonszámon, az info@vintageworld.hu email címen, vagy személyesen kávézónkban kérhettek.

 

Boldog születésnapot!

Mesés élővirág-kompozícióinknak és habrózsadobozainknak köszönhetően számos kreatív és megható születésnapi köszöntés részesei lehettünk az elmúlt években. 2020 nyarától pedig nemcsak teremfoglalási lehetőséget biztosítunk nálunk szülinapozó kedves vendégeinknek — külön ajánlattal is készültünk ám számotokra!

Képek: bobosolyom és saját

A hangulat garantáltan felhőtlen, a torta pedig szuper finom lesz, teljesen mindegy, hogy imádott sajttortánkat (vagy extra sok belga csokival megálmodott verzióját) választjátok, esetleg stílusos és finom naked cake-ünk mellett döntetek majd.

Szülinapi függődekorációkból, asztali dekorból, Happy birthday szalvétákból, feliratokból és díszekből és lufikból itt sem lesz hiány, de talán sajtkrémes, hagymalekváros, padlizsánkrémes és avokádós-lazacos falatkáink teszik fel az i-re azt a bizonyos pontot. Ne hagyjátok ki őket!

Kíváncsi vagy teljes üzleti reggeli és ebéd, lánybúcsú, babaváró vagy születésnapi buli csomagunkra? Kérj ajánlatot még ma!

Telefonon: (06 52) 445 445

E-mailben: info@vintageworld.hu

Személyesen: Vintage World Cafe & Flower | Debrecen, Arany János u. 6.

 

Várunk szeretettel!

Csatlakozz a Vintage World közösséghez!

Ne maradj le újdonságainkról, limitált különlegességeinkről!
Iratkozz fel hírlevelünkre!