Ajándékötlet: rózsadoboz minden alkalomra

Ahogyan azt habrózsadobozaink történetét elmesélő cikkünkben részletesen is olvashatjátok, örökké virágzó rózsadobozaink megálmodásakor az egyik legfontosabb szempont az volt számunkra, hogy az ajándékba adott virágkompozíciók a lehető legnagyobb örömet okozzák szeretteiteknek. Éppen ezért a kezdetektől arra törekszünk, hogy tökéletesen élethű, a valódi rózsához megszólalásig hasonlító, ugyanakkor örök emlékként szolgáló virágdobozokat készítsünk számotokra.

Virágdobozaink számos szívünknek fontos alkalom emlékét őrzik: születésnapok, névnapok, ballagások, esküvők és anyák napják legszebb momentumait csempészik vissza hétköznapjainkba. Mai cikkünkben ezekből a felejthetetlen pillanatokból elevenítünk fel párat. Izgalmas kaland lesz, tartsatok velünk!

SZERELEM
ajándékötletek nőknek | szerelem

Nem titok, New York és Paris, azaz a vörös habrózsákkal megálmodott Vintage World rózsadobozok mai napig a legnépszerűbb kedvencek.

A világszerte a szerelem és szenvedély ikonikus szimbólumaként ismert vörös rózsa az összetartozás egyik legpopulárisabb jelképe. Vörös habrózsadobozaink a soha véget nem érő szerelem szimbólumai, üzenetük szerint „mindaddig szeretlek, amíg az utolsó rózsa el nem hervad”, azaz kapcsolatunk örök. A fehér és vörös rózsák kombinációja pedig egy erős, elszakíthatatlan egységet jelképez.

ajándékötletek nőknek | szerelem
SZÜLETÉSNAP

A rózsa nemcsak a szerelem, de a szeretet szimbóluma is: a narancssárga rózsa energiát és életörömöt, a vajsárga igaz barátságot jelent, míg a rózsaszín a tisztelet, hála és megbecsülés, a fehér rózsa pedig a tiszta szeretet jelképe.

Jelentésüknek megfelelően születésnapokra, névnapokra, egyéb családi eseményekre fiatal és idősebb szeretteinknek egyaránt választhatunk örökké virágzó habrózsadobozt. Az egészen tündéri 9 szálastól egészen a mesés 50 szálas virágdobozig.

ajándékötletek nőknek | születésnap
ESKÜVŐI DEKORÁCIÓ ÉS KÖSZÖNŐAJÁNDÉK

Az elmúlt években sokan választottátok rózsadobozainkat életetek legszebb napjának asztali dekorációjaként éppúgy, mint szülőköszöntő-ajándék gyanánt. Bár az esküvői dizájnhoz szinte bármilyen habrózsadoboz-kompozíció rendelkezésetekre áll, elsősorban hófehér rózsákkal megálmodott Sydney és London dobozainkat ajánljuk, hiszen mint tudjátok, a fehér rózsa a béke, tisztaság és öröm szimbóluma.

ajándékötletek nőknek | esküvő
SZERETLEK ANYA, SZERETLEK MAMA
ajándékötletek nőknek | anyák napja

Az év egyik legcsodálatosabb ünnepe május első vasárnapja, azaz az anyák napja. Ez az a nap, amikor hálát adhatunk Édesanyánknak minden áldozatért, kedvességért és erőfeszítésért, amit értünk tett.  Megköszönhetjük neki azt a sok jót, amivel eddigi utunkat segítette.

ajándékötletek nőknek | anyák napja

Bár ezen az ünnepen is többnyire a fehér és pasztell árnyalatú dobozainkat imádjátok, idősebb Édesanyáknak, Nagymamáknak jó szívvel ajánljuk mélykék Santorini és Mykonos, illetve lila Provence kompozícióinkat is. A kék rózsa ugyanis a hit és bizalom jelképe.

ajándékötletek nőknek | anyák napja

Csatlakozz a Vintage World közösséghez!

Ne maradj le újdonságainkról, limitált különlegességeinkről!
Iratkozz fel hírlevelünkre!