Bourjois Rendezvény | Chill Home Studio

Púderrózsaszín pampafüvek és pasztell pálmalevelek, francia hangulatú catering, illatos avokádós-lazactatáros és hagymalekváros-sajtkrémes falatkák, kívül roppanós, belül krémesen lágy Vintage World macaronok és legújabb Tokyo kollekciónk egy mesés helyszínen Budapest szívében. A Bourjois 2020/21-es őszi/téli bemutatóján jártunk…nem is akárhogyan! Legújabb rendezvény – élménybeszámolónk következik 🙂

Képek: saját | Viczián Viki

Merj nagyot álmodni, indulj el magabiztosan az úton, tarts ki a legnehezebb percekben is, hiszen a kitartó munka idővel mindig meghozza gyümölcsét!’ — vallottuk mindig is. S valóban. Amikor először megkeresett minket a francia Bourjois márka magyarországi csapata, szinte hihetetlennek tűnt, hogy szeretett kis debreceni üzletünk egy újabb mérföldkőhöz érkezett: a Vintage World csapata egy nemzetközi világmárkával dolgozik együtt.

Webáruházunk exkluzív De Luxe kollekciója mellett a Bourjois-val közösen megálmodott ‘francia hetek Vintage Worldben‘ debreceni eseményünk is hatalmas siker lett. A varázslatos francia hangulatot és ízeket pedig Budapestre is magunkkal vittük: szeptemberben a Bourjois őszi/téli újdonságainkat bemutatóján jártunk a Parlament közvetlen szomszédságában található, gyönyörű Chill Home Studioban.

Kép: Szarvas Andi

A bemutatón ismert véleményvezérek és sminkesek tekinthették meg a márka legújabb dekorkozmetikai szépségseit, mi pedig — a Vintage World csapatával — egy különleges dekorációt álmodtunk meg mindehhez, mi több, a finom falatokról is gondoskodtunk.

A púder hangulatú Chill Home Stúdió különleges miliőjéhez igazodva pasztell őszi dekorelemekkel készültünk: rózsaszín és bézs pampafüvek, csillogó rosegold Eiffel-tornyok, fémes dekorációk, arany pálmalevelek és legújabb habrózsa kollekciónk díszítették a Kossuth téri stúdiót.

Képek: saját | Nagypál Kriszti

A dekoráció mellett isteni falatkákkal is készültünk: avokádós-lazactatáros, hagymalekváros-sajtkrémes és padlizsánkrémes finomságaink szerencsére a vendégek körében is nagy sikert arattak. A lányok kedvence mégis macaronválogatásunk lett: a Bourjois macaronok mellett krémesen lágy, ehető édességekkel kedveskedünk a meghívottaknak. Tonkababos étcsokis, levendulás-étcsokis, meggyes, sós karamellás, nutellás, mogyorós és fehércsokis finomságaink pillanatok alatt eltűntek a tányérokról.

Képek: saját | Tapolcai Dóri GLAMOUR Magyarország nagykövet | BeautyHírek

Izgalmas, szuper ízekkel megspékelt, igazi csajos napot tölthettünk együtt. Nagyon köszönjük a Bourjois csapatának és Edinának a lehetőséget! Tekintsétek meg Ti is a legújabb Bourjois újdonságokat, melyekkel valószínűleg Arany János utcai üzletünkben és online is találkozhattok hamarosan! Legyen szép napotok!

Csatlakozz a Vintage World közösséghez!

Ne maradj le újdonságainkról, limitált különlegességeinkről!
Iratkozz fel hírlevelünkre!