Híres férfiak a Vintage Worldben

A Vintage World virágos reggeliző sokak számára egy ízig-vérig csajos helyszín emlékét idézi, ahol mesés pasztell dekorációk és illatos virágok varázsolják egyedivé a belső teret. Azonban kevesen gondolnák, hogy reggelizőnk valójában nemcsak a hölgyek körében népszerű — számos ismert férfi vendég is meglátogatott minket az elmúlt években. És, hogy miért szeretik annyira a férfiak a Vintage World-öt?

Az egyik fő ok a kiadós adagokban rejlik: kifejezetten laktató mennyiségben szervírozott, különleges brunch ételekkel tesszük teljessé a reggelizés élményét. Kifejezetten extra brunch fogásokat kínálunk, amelyek között bőven akadnak a férfiak számára vonzó, akár húsos finomságok. Nagy kedvenceink például az édesburgonya hasábbal is kérhető bagel burgerek, de a nemzetközi specialitások — mint például az angol vagy a magyar reggeli is szuper pasis választásnak számítanak. Sós gofri alapú különlegességeink éppúgy laktatóak, mint édes változatuk, de az amerikai palacsintát is jó szívvel ajánljuk férfi vendégeinknek számára. Különösen a fahéjas alma bourbonnal tálalt verzió isteni, kötelező kipróbálni!

A Vintage World ideális helyszín kikapcsolódásra, családi és baráti falatozásra és üzleti megbeszélések lebonyolítására is. A nyugodt, barátságos környezet mindenkit arra ösztönöz, hogy pihenjen és élvezze a nálunk töltött időt. Azoknak pedig, akik üzleti találkozóra érkeznek, reggelizőnk kényelmes és megnyugtató légkörrel (és persze isteni, magyar pörkölésű kávéval) rendelkezik, amely ideális a produktív megbeszélésekhez.

Híres férfiak a Vintage Worldben

Tudtad, hogy számos magyar híresség látogatott már el hozzánk? Találkozhattál nálunk például a BSW srácaival, Scherer Péter Jászai Mari -díjas magyar színésszel, de sok tehetséges színész és műsorvezető megtisztelte már reggelizőnket látogatásával. Koltai Róbert színészlegenda és filmrendező látogatása éppoly emlékezetes marad számunkra, mint Vujity Tvrtko lebilincselő előadásai. Ne feledkezzünk meg Wolf Gáborról és Janata Krisztáról sem, de járt már nálunk a Rádió 1 Balázsék sztárja, Rákóczi Feri, a Halott pénz csapata Marsalkó Dáviddal, Bernáth József séf, és visszatérő vendégünk Dzsuzsák Balázs focista.

Ne hagyd ki különleges brunch ajánlatainkat: élvezd a bőséges adagokat, nemzetközi élményeink inspirálta ízeket és az isteni kávét Debrecen elsőszámú virágos reggelizőjében!

Vintage World, Arany János utca 6. Konyhánk egészen este 6 óráig vár szeretettel!

Elképzelés vs. valóság: ilyen ételek és adagok várnak nálunk

Csatlakozz a Vintage World közösséghez!

Ne maradj le újdonságainkról, limitált különlegességeinkről!
Iratkozz fel hírlevelünkre!