Varázslatos esküvői helyszín Debrecenben

Vintage World ’Titkos Kert’ — Varázslatos Esküvői Helyszín Debrecenben

Kedves Párok!

Ha esküvőtöket egy igazán különleges és elbűvölő helyszínen szeretnétek megtartani szűk körben Debrecenben, akkor ne keressetek tovább! A Vintage World Titkos Kertje tökéletes választás lesz számotokra. Engedjétek meg, hogy bemutassuk nektek ezt a csodás rejtett kis oázist a város szívében, ahol különleges hangulatban, zöld növényekkel ölelt tündéri környezetben mondhatjátok ki a boldogító igent.

Ezen a rejtett kis helyen valóban úgy érezhetjük magunkat, mintha éppen Toszkánában vagy Dél-Franciaországban lennénk. A Titkos Kert lenyűgöző hangulata és az itt uralkodó atmoszféra az, ami miatt a mediterrán vidék lenyűgöző kis zugaira emlékeztet minket a hely. Az aprócska kert különleges zöldövezetében sétálva és a rejtett kis pihenőhelyeken megpihenve úgy érezhetjük, mintha a nyüzsgő világtól elszakadva egy idilli dél-európai faluban lépnénk át az időben.

Esküvő a Titkos Kertben

Edelényi Vivien színésznő nagy napja Titkos Kertünkben

Az esküvőtök az egyik legmeghatározóbb pillanat az életetekben, és érdemes egy olyan helyszínt választani, ami szívetekhez közel áll, és méltó környezetet biztosít az ünnepléshez. A Titkos Kertünk mindezt — sőt, még többet is nyújt! Varázslatosan mesés és romantikus környezetben mondhatjátok ki a boldogító igent egymásnak. A zöldellő növényekkel ölelt kis kert tökéletesen alkalmas arra, hogy a legszebb emlékeket teremtsétek meg ezen a csodálatos napon.

Catering – Különleges ételek és italok

Egyedi menü részletek a Titkos Kerti esküvőről: őszi vargánya krémleves, édesburgonyával, pármai sonkás grissinivel és mini pulledpork burger falatka cheddar sajttal

A tökéletes esküvőhöz nemcsak a helyszín, hanem az ínycsiklandó ételek és italok is elengedhetetlenek. Nálunk a catering szolgáltatás igazi gasztronómiai élményekkel ajándékoz meg benneteket és vendégeiteket. Frissítő limonádéinkkal garantáltan felfrissültek maradhattok a nagy nap folyamán. Az egyedi étellistánk lehetőséget ad arra, hogy olyan fogásokat válasszatok, melyek kifejezik az ízléseteket és emlékezetessé teszik az eseményt. Az extravagáns desszertek káprázatos élményt nyújtanak és megkoronázzák az estét egy édes csúcsponttal.

A Vintage World Titkos Kertjében lehetőség van egyedi esküvői menük megálmodására, amelyek tökéletesen kiszolgálják ízléseteket és kívánságaitokat. Legyen szó tradicionális vagy különlegesebb fogásokról, mi állunk rendelkezésre, hogy minden elképzeléseteket valóra váltsuk. Profi csapatunk lelkesen, veletek együtt álmodja meg, majd készíti el az ételkínálatot, melyben az ízek, a frissesség és a kreativitás egyedi harmóniája érvényesül.

Dekoráció – Egyedi megoldások

Tudjuk, hogy esküvőtök szervezésekor minden részlet számít. A Vintage World csapatával egyedi dekorációval varázsoljuk még emlékezetesebbé a nagy napotokat. Hiszünk abban, hogy minden párnak megvan a saját története és stílusa, amit az esküvőn szeretnének tükrözni. Nálunk a dekoráció terén semmilyen határt nem szabunk a kreativitásnak. Szívesen veszünk részt a dekoráció tervezésében, hogy az esküvői helyszín minden részlete pontosan olyan legyen, ahogy megálmodtátok.

Szűk körben is tökéletes

Az intim és meghitt hangulatú esküvők egyre népszerűbbek, és mi ezt teljes mértékben megértjük. A Vintage World Titkos Kertje tökéletes választás, ha egy olyan helyszínen szeretnétek összekötni az életeteket, ahol csak a legfontosabb emberek vesznek körül benneteket. Ez a kis kert felejthetetlen emlékeket biztosít, és lehetővé teszi, hogy a nagy napon minden pillanatotokat szorosan egymáshoz ölelve élvezzétek. Hisszük, hogy az igazi varázslat a részletekben rejlik, és mi minden apróságra odafigyelünk, hogy az esküvőtök valóban egyedi és tökéletes legyen.

Ha valóban különleges esküvői élményre vágytok Debrecenben, akkor ne habozzatok keresni minket. Szívesen segítünk álomesküvőtök megtervezésében és megvalósításában. Vegyétek fel velünk a kapcsolatot még ma, hogy megtudjátok, hogyan tehetjük emlékezetessé ezt a különleges napot számotokra!

 

Facebook | Instagram

E-mail: info@vintageworld.hu
Telefon: +3652445445

Csatlakozz a Vintage World közösséghez!

Ne maradj le újdonságainkról, limitált különlegességeinkről!
Iratkozz fel hírlevelünkre!