Esküvő Trendek 2020

Esküvő Trendek 2020

Legújabb cikkünkben az esküvő trendek 2020-as évre vonatkozó újdonságait vesszük górcső alá, s megmutatjuk nektek, mik lesznek az idei esztendő legkiemelkedőbb újításai. Kíváncsiak vagytok, melyik lett az az árnyalat, melyet idén az év színének választottak? Szeretnétek tudni, hogyan kapcsolódik össze 2020-ban a környezetvédelem és esküvő kérdésköre? Kreatív ötletekre, gyönyörű és aktuális inspirációkra vágytok? Akkor vágjunk is bele, s nézzük melyek lesznek az év legmenőbb esküvői divatőrületei!

Szeretlek, amíg a rózsa el nem hervad

esküvő trendek

Forrás: 1&34— Hori fotó, Vintage World | 2&3 — Pinterest

2020-ban egyre népszerűbbek a magas minőségű, gyönyörű selyemvirágokból, maximálisan élethű műnövényekből készült esküvői dekorációk és menyasszonyi csokrok. Nem titok, a virágok szerelmeseiként mi is rajongunk a meseszép élővirág-kompozíciókért, ám amennyiben prémium minőségű alapanyagokból készül el, egy selyemvirágokból alkotott dekoráció is lélegzetelállítóan szép tud lenni. Mindemellett számos előnye is akad az új trendnek: az így készült virágkompozíciók még a legforróbb nyári napokon is tartós ékei lesznek esküvőtök helyszínének, nem hervadnak el, és garantáltan nem esnek össze. Mi több, a selyemvirágból megálmodott mesés menyasszonyi csokrokat nemcsak praktikusan tudjátok kihasználni a fotózáson éppúgy, mint a nagy napon, de örök emlékként később otthonotok legszebb dísze lehet.

 esküvő trendek

 

Díszes kalligráfiák

A tökéletes esküvőhöz nem elég egy gyönyörű ruha, mesés csokor, finom menüsor és jó zene, számos apró részlet együttállása alkotja a perfekt végeredményt. Mindannyian ismerjük az apró részletek varázsát, melyek együttesen formálják megismételhetetlenné a pillanatot. Ilyen egy mesés kalligráfia is, mely ecsetfilccel festett, finom vezetésű, elegáns vonalak a nagy nap számos pontján főszerepet kaphatnak. Az esküvői meghívóktól az ültetési rendig, az asztalok és nevek jelölésétől a köszönőajándékig rengeteg pillanat akad, ahol ezek a szépen megkomponált betűk teszik fel az i-re azt a bizonyos pontot. Nem kérdés, nálunk egyértelműen favorit lett ez az esküvői őrület!

 esküvő trendek

 

Az év színe: Classic Blue

esküvő trendek

A Pantone cég minden évben megválasztja az aktuális esztendő legszebb színét. Időről időre nagy hatást gyakorol az adott év trendújdonságaira a lakberendezéstől egészen az esküvői divatig. 2020-ban a Classic Blue, azaz kék egy mélyebb, tiszta árnyalata lett a befutó. Talán első említésre merész ötletnek tűnhet, ugyanakkor ez a tisztaságot, megbízhatóságot is nyugalmat sugalló szín tökéletesen beépíthető életetek legszebb napjának álomdekorációjába is. Különösen jó választás tematikus esküvőkhöz, tökéletes összhangot alkot az „utazás”, valamint csillagképek és világűr szépségére építő „égi csodák” populáris témákkal.

esküvő trendek

Misztikus miliő

2020 egyik legizgalmasabb újdonsága egy csipetnyi spiritualitást csempészni életetek legszebb napjának díszletébe — persze szigorúan csak akkor, ha mindez valóban szívből jön és maximálisan a személyiségeteket tükrözi. Nem feltétlenül kell bármi merészre gondolni: elég egy mély jelentést hordozó ásványokból készült ajándék karkötő a koszorúslányoknak, de jó ötlet lehet néhány — szerelmeteket szimbolizáló — mesés rózsakvarc elhelyezése is az asztalokon. Az izgalmas megoldásoknak ezúttal is csak a képzeletetek szabhat határt!

esküvő trendek

Forrás: Pinterest (karkötő – Chillearrings)

 

Divatban a fenntarthatóság

esküvő trendek

Napjainkra a korábbiaknál is sürgetőbbé vált környezetünk aktív védelme. Hatalmas örömünkre az esküvői divat terén is fontos szerepet kap az idei évtől. 2020-tól egyre menőbb minden fenntartható dekorációs megoldás. Legyen ez egy sok-sok alkalommal felhasználható, selyemvirágokból készült, időtálló rózsafal bérlése vagy cserepes növények bevonásával megálmodott zöld „élővirág” kompozíciók sora.

Már a legapróbb részletek is számítanak: a műanyag dekorelemek és plasztik szívószálak ideje lejárt. Helyettük az újrahasznosítható elemeket, természetes alapanyagokat részesíti előnyben az eco mánia. Mi hatalmas örömmel üdvözöljük ezt az új trendet, nektek mi a véleményetek róla?

Kövess minket Facebook-on és Instagramon, ahol folyamatosan az esküvő trendek-hez kapcsolódó megújuló tartalmakkal és újdonságokkal várunk!

Fotók — Pinterest

Csatlakozz a Vintage World közösséghez!

Ne maradj le újdonságainkról, limitált különlegességeinkről!
Iratkozz fel hírlevelünkre!