OTTHON | AZ ENERGIZÁLÓ KRISTÁLYOK VARÁZSA

OTTHON | AZ ENERGIZÁLÓ KRISTÁLYOK VARÁZSA

 

„Mikor a Földanya maga alkotja meg az ékszereit, tudhatod,

 hogy a világ egy varázslatos hely.”

— WildWomanSisterhood

 

Az elmúlt években mi is egyre fontosabbnak érezzük, hogy közelebb kerüljünk az anyatermészethez, s világunk természetes anyagaiból erőt merítve visszatérjünk környezetünk varázslatos szépségeihez. Ez a gondolat ihlette 2020-as tavaszi kiegészítőink egyik legmeghatározóbb kollekcióját: a Vintage World ásványokkal szórt asztali díszeket és kopogtatókat.

 

A fizika törvényei szerint univerzumunkban minden saját elektromágneses vagy mechanikai rezonanciával rendelkezik, tehát önálló rezgése van. A természet csodái közül az utóbbi időben egyre szélesebb körben használják a környezetünk gyógyítóköveiként is ismert, csodaszép és természetes ásványokat. Szívünk felett nyakláncként vagy karláncra fűzve ékszerek alapanyagai, lakberendezési tárgyakba építve lakáskiegészítők, lámpák, alátétek, ékszertartók építőkövei. Pozitív energiájuk, harmóniát és megnyugvást biztosító erejük miatt az ásványok otthonunk kedvelt dekorációs elemei, így arra gondoltunk, legújabb tavaszi kollekciónkból nem maradhatnak ki. Kopogtatóink és asztaldíszeink nappalitok, szobáitok falán és polcain nemcsak csodásan mutatnak, de jó energiákkal, gyógyító hatással és szeretettel töltik meg az egész teret, ezáltal erősítve a bennetek rejlő jót, segítve emberi kapcsolataitokat és előrehaladásotokat az életben.

 

Mai cikkünkben két kedvencünkről, a feltétlen szeretetet biztosító mesés rózsakvarcról és a tökéletes harmóniát sugárzó hegyikristályról mesélünk, s mutatjuk az első, üzletünkben és online már elérhető darabokat.

 

Rózsakvarc — a feltétlen szeretet és elfogadás jelképe

energizáló kristályok

A mesés rózsakvarc az egyik legismertebb ásványok egyike, a feltétlen szeretet és elfogadás univerzális szimbóluma. Ezt a gyönyörű követ már a régi időkben is gyakran használták szerelemvonzásra és a kapcsolatok ápolására — beleértve önmagunkhoz fűződő viszonyunkat is. Hiszen nem titok, ahhoz, hogy képesek legyünk másokat feltétel nélkül, szívből szeretni és a tőlük érkező szeretetet el tudjuk fogadni, először önmagunkkal kell harmóniába kerülnünk.

 

Mit erősít a rózsakvarc?
  • A rózsakvarc megtanítja, hogy a feltétlen szeretet nem azonos önmagunk háttérbe szorításával. Segít meghúzni a megfelelő határokat, miközben teret biztosít ahhoz, hogy önmagunk lehessük, s ha a helyzet úgy kívánja, szeretettel ugyan , de képesek legyünk nemet mondani.
  • A rózsakvarc segíti a feloldozás folyamatát lelkünkben: önmagunkkal szemben éppúgy megbocsátásra ösztönöz, mint azok irányába, akik egykor ártottak nekünk.
  • A szeretet köveként gyógyítja a szerelmi csalódást és ápolja emberi kapcsolatainkat. Segít átlendülni a nehéz perceken, enyhíti a gyász és veszteség fájdalmát, miközben empátiát és érzékenységet hív elő lelkünkben.
  • Megtanít, hogy ne rágódjunk olyan eseményeken, melyekre nincs hatásunk, ennélfogva türelemre int és nyugtat.

Hegyikristály — a stabilizáló és tisztító ásvány

energizáló kristályok

Az egyik legerősebb és legkedveltebb energizáló ásványunk, a gyógykövek vezére, mely fokozza minden más kő hatását. Kiegyensúlyozottságot hoz az életünkbe. Leginkább stabilizáló és tisztító hatású kőként terjedt el a köztudatban, hiszen segít egyensúlyban tartani életünket, a pozitív gondolatokat erősíti és gyógyító erőt sugároz, miközben oldja az energiablokkokat és tisztítja az aurát.

 

Mit erősít a hegyikristály?
  • Erősíti a minket körülölelő és bennünk lévő jó energiákat, tökéletes harmóniában működve használójával segíti problémamegoldásunkat.
  • Az egyik legismertebb gyógyító erejű kristály, mely oldja az oxigénellátással kapcsolatos blokkokat, szív- és érpanaszok, vérnyomásproblémák esetén kiváló segítő. Emellett kitűnően vitalizál, ezáltal a bőrre, körmökre és hajra egyaránt jótékonyan hat.
  • Szabályozza a túláradó energiákat, megnyugtat és harmóniát teremt bennünk és körülöttünk egyaránt. Kapcsolatainkban több figyelmességet és érzékenységet eredményez.

 

Vintage World kristálykopogtatók és asztali díszek tisztítása

 

A kristályok működésének lényege, hogy folyamatosan energiát nyelnek el környezetükből: pozitív és negatív erőket egyaránt magukba szívnak. Mivel azok energiáit hordozzák, akik előttünk kezükbe vették az ásványt, kiemelten fontos rendszeres tisztításuk és aktivizálásuk.

 

Leggyakrabban a folyó vizes tisztitás ajánlott, ha lehet, forrásvízzel, ha nincs rá mód, sima csapvízzel. Mivel a Vintage World kopogtatók és asztaldíszek az adott dekorációba beépülő kristályokat tartalmaznak. Tisztításukhoz elsősorban a vizes ruhával történő alapos áttörlést javasoljuk. Ezzel a módszerrel eltüntethető az ásványról a kristályhoz előttünk kapcsolódók energiája, egyben megvalósul a tisztítás és a saját energiánkkal való feltöltés folyamata.

(Érdemes ügyelni rá, hogy kizárólag a kristályokat érje a víz, a terméseket lehetőleg kerüljük a vizes törölgetés közben!)

energizáló kristályok

Szívből reméljük, hogy Ti is legalább olyan nagy örömmel fogadjátok új, kristályokkal szórt kollekciónkat, mint amilyen lelkesen mi készítjük számotokra ezeket az egyedi darabokat. Hisszük, hogy ezek a csodálatos kopogtatók és asztaldíszek nemcsak mutatósak, de a legpozitívabb energiákat szórják szét otthonotokban: szeretetet, nyugalmat, harmóniát és feltöltődést biztosítva lakásotokban. Kívánunk velük sok-sok boldog és kiegyensúlyozott percet, erőt és szeretetet mindannyiótoknak!

 

Kövess minket Facebook-on és Instagramon, ahol folyamatosan megújuló tartalmakkal és újdonságokkal várunk!

Természetesen a fenti szépségeken túl bármilyen egyedi elképzelést megvalósítunk, keressetek minket bátran ötleteitekkel a rendeles@vintageworld.hu e-mail címen!

Csatlakozz a Vintage World közösséghez!

Ne maradj le újdonságainkról, limitált különlegességeinkről!
Iratkozz fel hírlevelünkre!