Szeretet – rózsakvarccal díszített ajtókopogtató

9990 Ft

A kopogtató átmérője: 24 cm

Szállítás:

A kiszállítást a GLS futárszolgálat végzi.
A kiszállítás a megrendelést követően 2-3 munkanapon belül történik, amennyiben minden fizetési kötelezettségnek eleget tett a vevő.

Készleten

Leírás

Dobd fel otthonod dekorációját ezzel a kézzel készített különleges tavaszi Szeretet rózsakvarccal díszített ajtókopogtató-val.

Varázsold otthonodba a tavasz harmóniáját ezzel a gyönyörű kézzel készített Szeretet rózsakvarccal díszített ajtókopogtató-val. Az ajtókopogtató a gyártás minden folyamatában egyedileg és kézzel készül és számos jótékony hatással rendelkező, mesés rózsakvarccal, valamint egy szeretet, otthon feliratú képkerettel készítettük.

Rózsakvarc — a feltétlen szeretet és elfogadás jelképe.

A mesés rózsakvarc az egyik legismertebb ásványok egyike, a feltétlen szeretet és elfogadás univerzális szimbóluma. Ezt a gyönyörű követ már a régi időkben is gyakran használták szerelemvonzásra és a kapcsolatok ápolására. Beleértve önmagunkhoz fűződő viszonyunkat is. Hiszen nem titok, ahhoz, hogy képesek legyünk másokat feltétel nélkül, szívből szeretni és a tőlük érkező szeretetet el tudjuk fogadni, először önmagunkkal kell harmóniába kerülnünk.

Mit erősít a rózsakvarc?

• A rózsakvarc megtanítja, hogy a feltétlen szeretet nem azonos önmagunk háttérbe szorításával. Segít meghúzni a megfelelő határokat, miközben teret biztosít ahhoz, hogy önmagunk lehessük. Ha a helyzet úgy kívánja, szeretettel ugyan , de képesek legyünk nemet mondani.
• A rózsakvarc segíti a feloldozás folyamatát lelkünkben: önmagunkkal szemben éppúgy megbocsátásra ösztönöz, mint azok irányába, akik egykor ártottak nekünk.
• A szeretet köveként gyógyítja a szerelmi csalódást és ápolja emberi kapcsolatainkat: segít átlendülni a nehéz perceken, enyhíti a gyász és veszteség fájdalmát, miközben empátiát és érzékenységet hív elő lelkünkben.
• Megtanít, hogy ne rágódjunk olyan eseményeken, melyekre nincs hatásunk, ennélfogva türelemre int és nyugtat.

Vintage World kristálykopogtatók és asztali díszek tisztítása

A kristályok működésének lényege, hogy folyamatosan energiát nyelnek el környezetükből: pozitív és negatív erőket egyaránt magukba szívnak. Mivel azok energiáit hordozzák, akik előttünk kezükbe vették az ásványt, kiemelten fontos rendszeres tisztításuk és aktivizálásuk.

Leggyakrabban a folyó vizes tisztitás ajánlott, ha lehet, forrásvízzel, ha nincs rá mód, sima csapvízzel. Mivel a Vintage World kopogtatók és asztaldíszek az adott dekorációba beépülő kristályokat tartalmaznak, tisztításukhoz elsősorban a vizes ruhával történő alapos áttörlést javasoljuk. Ezzel a módszerrel eltüntethető az ásványról a kristályhoz előttünk kapcsolódók energiája, egyben megvalósul a tisztítás és a saját energiánkkal való feltöltés folyamata.
(Érdemes ügyelni rá, hogy kizárólag a kristályokat érje a víz, a terméseket lehetőleg kerüljük a vizes törölgetés közben!)

Tekintsd meg teljes kínálatunkat: www.vintageworld.hu

Aktuális híreink, legújabb termékeink: www.facebook.com/vintageworld.hu