Coffee. Brunch. Waffle. — Újra virágos reggeli Debrecenben

A hétvége hívószavai: Coffee. Brunch. Waffle.

Megnyitottunk! Hosszú hetek után végre ismét megnyitotta kapuit az Arany János utca 6. szám. Május 29-től újra isteni brunch-élménnyel, csodás virágkompozíciókkal, mennyei waffle ajánlattal, elképesztő bazsarózsavásárral és a hamisítatlan vintage miliővel várunk Titeket szeretettel a Vintage World Cafe & Flower-ben.

Őszintén szólva sokat a karantén idején se unatkoztunk. Ahogyan az nálunk lenni szokott, csapatunk most is egyből a lehetőséget látta meg a nehézségben, így hetek óta azon dolgozunk, hogy még csodásabbá varázsoljuk számotokra a nálunk eltöltött pillanatokat. Volt itt minden az elmúlt időszakban, amire az eddigi pörgésben sajnos nem jutott idő. Asztalokat és székeket festettünk, falat bontottunk, felújítottunk, virágokat ültettünk, új receptúrákat álmodtunk meg és mesés új ajándékokkal bővítettük termékpalettánkat. Mai bejegyzésünkben elmeséljük, hogyan is telt a karanténidő Vintage World módra, és milyen finomságokkal ünnepeljük az újranyitást.
Júniusi ajánlatunk és egy kis élménybeszámoló következik.

Szezonális Vintage World finomságok
Croque Caprese

Szezonális étlapunkon két — egy krémesen lágy sós, illetve egy ellenállhatatlan édes — újdonság is helyet kapott. Júniusi sós finomságunk saját receptúránk szerint, hosszas kísérletezések után megálmodott Croque Caprese szendvics-különlegességünk lett. Melegszendvics-újdonságunk egyszerre roppanós és lágy: a ropogósra sült kenyérszeletek között krémes besamel, izgalmas pesto és lágy mozzerella tökéletes harmóniája vár, melyhez a grillezett paradicsom páratlanul finom mediterrán ízvilága társul. A különleges ízek kedvelőinek, könnyed, mégis laktató reggelik szerelmeseinek és vegetáriánusoknak kötelező finomság.

Waffle to Go

A desszertek szerelmeseit 2020 júniusától egy igazán extra nyalánksággal várjuk. Házi gofritésztánk krémes eper fagyival, friss eperrel és áfonyával, fincsi Ferrero Rocher golyókkal és rózsaszín KitKattel, extra mogyorószórással és sok-sok csokiöntettel ölelkezik egy cuki, hófehér pohárban. Szezonális, egyelőre kizárólag júniusban kóstolható Waffle to Go poharunkban tényleg minden földi jó helyet kapott.

Tarts velünk idén nyáron is, kóstold meg teraszunkon ezt a különleges desszertet, vagy sétálj tovább Debrecen főterének hangulatát élvezve mennyei gofrink társaságában. Oh yummy!

Croque Caprese és Waffle to Go szezonális finomságaink mellett isteni Crème Brûlée-vel, nemzetközi reggeli ajánlatokkal, designer cappuccino-val és olasz kávékülönlegességekkel, süteményekkel várunk. Mi több, gyermeknap alkalmából szivárványos, unikornisos és bájos felhőcske mese kekszekkel készülünk minden gyerkőcnek, és – hozzánk hasonlóan – lelkében örök gyermek felnőttnek.
Látogassatok el hozzánk, kapcsolódjatok ki családotokkal, barátaitokkal hangulatos teraszunkon vagy virágos kávézónk romantikus falai között.

brunch waffle cafe coffee Debrecen Vintage World creme brulee flowers bazsarozsa peony peonies

S persze ne feledjétek, az újranyitás örömére egy fergeteges bazsarózsaszürettel is készültünk ám! A hétvégén szuper áron vásárolhattatok meseszép bazsarózsákat üzletünkben, s bár tegnapra minden szál elfogyott, hamarosan újra hozunk ám egy hasonlóan fantasztikus bazsavásárt. Köszönjük, hogy velünk vagytok! Nagyon hiányoztatok már és elmondhatatlanul boldogok vagyunk, hogy végre újra találkozunk a Vintage Worldben!

peony blossom peonies

Csatlakozz a Vintage World közösséghez!

Ne maradj le újdonságainkról, limitált különlegességeinkről!
Iratkozz fel hírlevelünkre!