5 kávé-különlegesség, amit érdemes kipróbálnod

Mai bejegyzésünkben ismét a Vintage World virágos kávézó világába kalauzolunk el Titeket, 5 kávé-különlegességgel készültünk 2020-as nyári kínálatunkból. Mielőtt azonban megmutatnánk a szezon toplistás kedvenceit, engedjétek meg, hogy meséljünk nektek picit a Vintage World  különleges kávéjáról.
Viszonylag ritkán jut lehetőségünk beszélni erről, ugyanakkor számunkra nagyon fontos, hogy a felszolgált kávék — amellett, hogy ízlésesen tálalt, a trendi reggelikkel tökéletes összhangban lévő italok legyenek, — valóban minőségi alapanyagokból készüljenek, s kifogástalan ízélményt nyújtsanak számotokra. Éppen ezért döntöttünk — hosszas kísérletezés után — a nemzetközi Great Taste Award verseny 2018-as győztese, a Monterosa kávé mellett: kávézónkban a márka magas minőségű ültetvényekről származó, magyar pörkölésű kávéját kóstolhatjátok.  A Monterosaról érdemes tudni, hogy a “blend” összeállításakor mindig a legfrissebb szüretelésű kávék kerülnek lepörkölésre, amelyeket a legkiválóbb arabica termőhelyekről szerzik be. A világ különböző tájairól érkező CUP of Excellence győztes kávékból készült harmonikus egyveleg kerül végül kávézónkba, melyben a Monterosa csapatának szakmai tapasztalata, igyekezete és profizmusa ölt testet. A csokoládétól a gyümölcsös, citrusos ízvilágig számos aroma megtalálható Monterosa kávénkban, a citrusos-gyümölcsös dominancia mellett pedig virágos-parfümös ízjegyek is helyet követelnek — tökéletes összhangot alkotva a Vintage World miliővel.
Rózsás kávé

Egy csésze finom kávé mesés rózsaillattal? Mi mással is nyithatnánk különleges kávéajánlatunkat, mint virágos kávézónk egyik kedvenc italával, a rózsás latte-val. Rózsasziromillatával és elegáns megjelenésével abszolút formabontó nyalánkság, melyben a citrusos-gyümölcsös ízjegyeket hordozó, frissen főzött kávé virágos rózsa aromával és krémes tejjel olvad egybe.

Levendulás kávé

Egy csipetnyi Provance életérzést is csempésztünk idén a Vintage World kávézó miliőjébe: kóstold meg levendulás kávénkat és merülj el velünk a francia levendulamezők lélegzetelállító világában! Igazi kuriózum egy trendi üvegpohárban: az illatos Monterosa kávét a levendula különleges íze és nyugtató aromája varázsolja ellenállhatatlanná, miközben elegáns tejszínhabkorona gondoskodik a garantáltan édes élvezetről.

Bounty kávé

Trópusi élvezet Vintage módra: a csokoládé, kókusz és prémium kávé tökéletes harmóniája egy stílusos pohárban. Bounty kávénk igazi desszertkávé minden földi jóval, amit csak kívánni lehet, beleértve a valódi Bounty csokit, kókuszreszeléket és krémesen sűrű tejszínhabot. Oh yummy!

Jegeskávé

Rózsás, levendulás, bounty és további ízesített kávé-különlegességeink természetesen meleg latte és hűsítő jegeskávé formájában is kérhetőek. Desszertkávéink mellett pedig isteni frappékkal is várunk, ha pedig a kevésbé édes italok állnak közel a szívedhez, vagy csak szeretnéd kiélvezni a Monterosa gyümölcsös-citrusos ízvilágát, a forró nyári napokon válaszd karakteres ice presso tételünket!

kávé, kávézó, Debrecen, kávézó Debrecen, Vintage World, cappucino
Designer cappuccino

A divat szerelmeseinek szeretettel ajánljuk kávézónk különlegességét, a tökéletes Instagram fotók királynőjét, designer cappucinonkat is, mely nemcsak szuper stílusos alapkelléke minden elegáns Vintage World brunch-nak, de szerencsére nagyon-nagyon finom is. Friss és krémes, sűrű tejhabbal és választható Louis Vuitton, Chanel vagy Gucci szórással.

Ti kóstoltátok már fenti kedvenceinket?

Ha igen, melyiket szeretitek a legjobban? Ha még nem, melyik finomság lenne az első, amit szívesen kipróbálnátok?

Csatlakozz a Vintage World közösséghez!

Ne maradj le újdonságainkról, limitált különlegességeinkről!
Iratkozz fel hírlevelünkre!