Tutiel

8990 Ft

Készleten

Kategória: Cikkszám VWK6 Címkék:

Leírás

Tutiel angyal aura kvarc karkötő rózsaszín színben, ezüst angyalszárnnyal.

Angyal aura kvarc karkötő:

Ez a kristály harmóniába segítheti a szervezetet és a csakra rendszert, segítheti megteremteni a test – lélek – szellem egységét és a szervezet öngyógyító folyamatait erősítheti.

A benne lévő ásványoknak köszönhetően védheti az aurát a nem kívánatos energiáktól.

Tisztíthatja és újra energiával töltheti fel a test körüli energia mezőt. Enyhítheti a szédülést, hányingert. Nyugtathatja az idegrendszert.

Ez a kristály megerősítheti bennünk az akaraterőt és a bátorságot. Segíthet leküzdeni a félelmet és a pánikot.

Fizikai szinten a hegyi kristály és az aura kvarcok az egész szervezetre jótékony hatásúak, az immunrendszert erősíthetik, emésztésre, szívműködésre, pajzsmirigyre, torokra és az idegrendszerre hathatnak.

A békés angyal aurakvarc úgy születik, hogy platinát, ezüstöt vagy aranyat egyesítenek kvarccal, így kivételesen tiszta, rendkívül támogató spirituális energia jöhet létre. A kristály színjátszó fénye az angyalok szárnyait idézi (erről kapta a nevét is) és kapcsolatban áll az őrangyalokkal és az angyali útmutatással.

Az angyal aura kvarc egy nagyon magas rezgésű ásvány. Megnyithatja az utat az életerő számára és segítheti az Isteni feltétel nélküli szeretet megtapasztalását, erősítheti bennünk a reményt és az optimizmust.

Viselése által megláthatjuk a dolgok jó oldalát, az örömöt és a fényt, valamint védelmi burkot képezhet az aurán és segíthet fénnyel feltölteni azt.

A magunkkal szembeni megértést és megbocsátást is erősítheti.

Aurakvarcok az alkímia gyermekei:

A múlt alkimistái ólomból igyekeztek arannyal alkotni – ha hiszünk az alkímia gyakorlati változatában. Metafizikai értelemben úgy tartják, az alkimisták a lélek átalakítására törekedtek. Bármelyikben is hiszünk, az alkímia kristályok az ősi alkimisták hagyatékai. A napkő az alkímia kísérletezés oldalhajtása és az eredmény szép látványt nyújtott így folytatódott a kísérlet.


Energiával feltöltött viselést kívánunk!

Naya ékszereket elegáns bársony tasakokban postázzuk. Kérhető szép dobozban is, amit külön kell vásárolni hozzá.

Tekintse meg a dobozt az alábbi linkre kattintva.

Az ajándék tökéletes választás lehet egyedi meglepetésként születésnapra, névnapra, ballagásra és egyéb különleges alkalmakra.

A fent említett holisztikus gyógyítási tulajdonságok nem helyettesíthetik az orvosi kezelést, de nagyban támogathatják azt. A weboldalunkon megtalálható ásványékszereket elsősorban nem gyógyászati céllal értékesítjük, így ilyen célú felhasználása csakis a vásárló saját felelősségére történhet, amiért webáruházunk felelősséget nem vállal.

Forrás:

  • Judy Hall: Varázslatos kristályok
  • Judy Hall: Kristálybiblia
  • Dr. Csomai Zita: Gyógyító kristályok

Kövess minket Facebook-on és Instagramon, ahol folyamatosan megújuló tartalmakkal és újdonságokkal várunk

 

 

Szállítás:

A kiszállítást a GLS futárszolgálat végzi.
A kiszállítás a megrendelést követően 2-3 munkanapon belül történik, amennyiben minden fizetési kötelezettségnek eleget tett a vevő.

Ajándékba rendeled?
Kérd a rendeléshez ingyenes kísérőkártyáinkat, alkalomhoz illő felirattal. (Válaszd ki a számodra megfelelő kísérőkártya szöveget a listából)