Üzleti reggeli és ebéd a Vintage Worldben

Rohanó világunkban egy üzleti reggeli vagy ebéd remek lehetőség arra, hogy lazább, barátságosabb környezetben kerüljön sor az üzleti ügyeket érintő szakmai megbeszélésekre. Bármerre jársz, képviseld a céged érdekeit vagy népszerűsítsd a saját márkádat, fontos, hogy jó benyomást tegyél üzleti partnereidre. Ennek pedig egyik legjobb módja, ha a környék legalkalmasabb éttermét választod találkozótok helyszínéül.

A debreceni belváros állandó pezsgésétől mindössze egyetlen saroknyira, az Arany János utca meghitt csendjében vár a Vintage World virágos reggelizője, ahol a fontos üzleti döntések és a jövőt formáló gondolatok finom sütemények és remek ételek mellett formálódnak.

Az elmúlt években számos újítással varázsoltuk egyedivé gasztronómiai kínálatunkat, fontos szerepet szánva a magas színvonalú üzleti reggelik és ebédek kialakításának is. Férfi szemmel is kiadós és különleges brunch ételeinket egészen este 6 óráig kóstolhatjátok.

Hangulatos környezetet és valódi élményt kínálunk vendégeinek: a Vintage World ideális helyszín ahhoz, hogy a régen várt találkozások mellett új, értékes ismeretségek születhessenek meg. Virágos reggelizőnk kiváló helyszínéül szolgál fontos üzleti ebédeknek, megbeszéléseknek. Otthonos és fesztelen, akár egy barátságos nappali, ahol egyébként korlátlan wi-fi, telefon- és laptoptöltési hozzáférés, kényelmes fotelek és isteni kávé áll vendégeink rendelkezésére.

A szokásos étlap mellett konyhánk havonta megújuló remekműveivel várjuk vendégeinket, harmincnaponta más és más édes- és sós brunch étel ajánlatokkal, italújdonságokkal, alkoholmentes italok széles palettájával. Ahogy csapatunk vallja: ilyen környezetben garantált az üzleti partner lenyűgözése, és a tárgyalás sikere pedig megkérdőjelezhetetlen.

Legfinomabb brunch ételeink – a teljesség igénye nélkül
Bagel burgereink

A bagel egy igazán különleges és ízletes péksütemény, mely eredetileg Lengyelországból származik, de New Yorkban terjedt el. Ránézésre olyan, mint egy lyukas zsemle, de az ízvilága teljesen más: sűrűbb, édesebb és ruganyosabb, mely az elkészítési technológiának köszönhető. Minden bagel burgerünket saját receptúra szerint, frissen készítjük el konyhánkban, és változatos formában kóstolhatók.

Sós gofri ajánlataink

Nemzetiségi reggelik

Magyar, angol, amerikai és francia finomságok egy kiadós tányéron. Fedezd fel a nemzetek legfinomabb ízeit friss péksüteményekkel, és sok-sok házilag elkészített hozzávalóval.

Egy isteni Vintage World lecsó

A lecsó a hagyományos, híres, 20. századi magyar ételklasszikusok közé tartozik. Habár a lecsó balkáni rokonsággal is rendelkező étel, ma a magyar gasztronómia egyik alappillérének tartják. Mi pedig az egyik legfinomabb, Vintage verziót hozzuk el nektek — mindenképpen próbáljátok ki!

Ajánlatok édesszájúaknak

Nutellás vagy házi lekváros gofrik, illatos croissantok, amerikai palacsinta, pohárkrémek és különleges kávék, forró csokoládék teszik teljessé az üzleti megbeszéléseket nálunk. Várunk szeretettel — Vintage World, Debrecen Arany János u. 6. szám.

Teljes étlapunkat ide kattintva tekintheted meg »

Csatlakozz a Vintage World közösséghez!

Ne maradj le újdonságainkról, limitált különlegességeinkről!
Iratkozz fel hírlevelünkre!