Céges workshop kitelepülés

Egyedi élményre vágyik a baráti társaságotok vagy céges csapatotok, esetleg a család, de nem tudtok a Vintage Worldben személyesen meglátogatni minket? Szeretnétek a közelgő céges karácsonyt, csapatépítőt vagy évzáró bulit saját környezetben, a cégnél megtartani?

Vágytok ugyanakkor arra is, hogy levegyük a vállatokról a szórakoztatás terhét? Mi több, a program teljeskörű megszervezésének nehézségeit is inkább ránk bíznátok? Ne aggódjatok, ígérjük, a legjobb kezekben lesztek!

Céges csapatépítő ötletek

A Vintage World csapatával vállaljuk céges csapatépítők megszervezését és lebonyolítását az első pillanattól az utolsóig. Izgalmas csináld magad programok széles választékát kínáljuk csapatotoknak a szezonális asztaldísz- és kopogtatókészítéstől a legpörgősebb kézműves workshopokig.

Ráadásul minden apró részletre figyelünk a csapatépítő céges workshopotok megszervezése során: számíthattok ránk a cateringben, ha finom falatokra vágytok. Minden szükséges kelléket házhoz viszünk, biztosítjuk a workshop zavaratlan lefolyását és a jó hangulatot is közben, sőt, igény szerint teljeskörű dekorációt is készítünk a céges összejövetelhez.

Szerintünk imádni fogják a kollégák, ezért, ha idén valami újat szeretnétek kipróbálni, ne habozzatok ajánlatot kérni!
E-mail címünk: info@vintageworld.hu

Csatlakozz a Vintage World közösséghez!

Ne maradj le újdonságainkról, limitált különlegességeinkről!
Iratkozz fel hírlevelünkre!