Anyák napja 2020

Ez az anyák napja most más, mint a többi. Ezúttal sokan nem ölelhetjük magunkhoz szeretett Édesanyánkat, drága Nagymamánkat. Idén telefonon hallhatjuk a hangjukat, videóchaten látjuk őket nevetni, esetleg a kerítés túloldaláról intünk csak mosolyogva, hiszen semmi sem fontosabb most, mint az Ő egészségük. Egy azonban továbbra is változatlan: az irántuk érzett szeretetünk és hálánk erősebb, mint valaha.

Anyák napja 2020

A koronavírus miatti óvintézkedések és a kijárási korlátozás mindannyiuk biztonságát szolgálják, azonban eddigi életünket, életmódunkat teljesen felborították. Nincs ez másképp ünneplési, ajándékozási szokásainkkal sem. Magunk mögött hagytunk egy szokatlan húsvétot, s hamarosan itt az anyák napja is, mely szeretteink védelme érdekében legtöbbünknek ezúttal nem a kellemes vasárnapi ebédet, önfeledt ajándékozást jelenti, hanem egy teljesen új, eddig ismeretlen helyzetet teremt szülő és gyermek között is. Pont most, amikor leginkább aggódunk szeretteinkért, amikor leginkább magunkhoz ölelnénk őket, amikor leginkább el szeretnénk mondani nekik, hogy mennyire szeretjük őket és milyen nagyon hiányoznak

Ajándékküldő-szolgáltatóként az elmúlt években számos örömteli pillanat és meglepetés-ajándékozás közvetett részesei lehettünk rózsadobozainkkal, különleges ajándéktárgyainkkal. S bár az idei anyák napján a személyes találkozás örömét pótolni nem tudjuk, úgy döntöttünk egy saját országos kezdeményezést indítunk útjára, hogy szebbé varázsoljuk az Édesanyák és Nagymamák különleges napját.

Vintage World De Luxe
anyák napi dobozok #vigyázokrád

A Vigyázok Rád mozgalom

Az alapötletet saját Édesanyáink ihlették, akik a kialakult veszélyhelyzet első pillanatától az egészségügyben, a „frontvonalon” állnak helyt. Nagyon hiányoznak nekünk, miközben elképesztően büszkék vagyunk rájuk. Szomorúan konstatáltuk csapaton belül is, hogy valószínűleg ezen az anyák napján azonban személyesen nem tudjuk majd elmondani nekik, mennyire fontosak és példáértékűek számunkra. Aztán rájöttünk, hogy mégis van rá mód, hogy különlegessé tegyük ezt a napot számukra, s megszületett a Vintage World ’Vigyázok Rád’ mozgalom ötlete.

Kerestük a lehetőséget, hogyan tudnánk örömet csempészni imádott Anyukánk és Nagymamáink különleges napjába. S megtaláltuk. A #vigyazokrád fő üzenete természetesen továbbra is az, hogy vigyázz a szüleid, nagyszüleid egészségére, s maradj otthon anyák napján is. Segítségünkkel viszont most mosolyt csalhatsz az arcukra! Megálmodtunk egy prémium De Luxe kollekciót, melyben meseszép virágdobozokat, örökké virágzó habrózsadobozokat találtok. De Luxe kollekciónk több szempontból is különleges: a gyönyörű pasztell, hófehér és vörös boxok ínycsiklandozó édességeket, minőségi sminktermékeket és csodás illatokat is rejtenek. Emellett minden exkluzív meglepetéshez kérhető anyák napi vers Édesanyáknak, s Nagymamáknak egyaránt. Sőt, idén egyedülálló módon arra is lehetőséget biztosítunk, hogy a meglepetéscsomagba egy általad megfogalmazott, maximálisan személyes levelet csempészve köszöntsétek szeretteiteket.

Te is segíthetsz!

Bizony, egységben az erő, s most Rád is számítunk! Tedd különlegessé szeretteid napját egy szívhez szóló, általad megfogalmazott üzenetet, vagy megható verset tartalmazó meglepetéscsomaggal. Hiszen az online rendelés is lehet egyedi, személyes és különleges, ráadásul a papírra vetett gondolatok és soha el nem hervadó rózsadobozok örök emlékként szolgálnak majd. Csatlakozz mozgalmunkhoz: idén bízd az anyák napi ajándékod kiszállítását webáruházunkra és futárszolgálat munkatársaira. Ha egyetértesz vele, állj ki Te is a ’Vigyázok Rád!’ kezdeményezés mellett az alábbi hashtagek használatával:

 #vigyázokrád #boldoganyáknapját #szeretlekanya #maradjotthon

Vigyázzatok egymásra és boldog anyák napját kívánunk minden csodálatos nőnek!

VINTAGE WORLD ANYÁK NAPI KOLLEKCIÓ

 

Tovább a teljes kollekcióhoz»

Csatlakozz a Vintage World közösséghez!

Ne maradj le újdonságainkról, limitált különlegességeinkről!
Iratkozz fel hírlevelünkre!