Scandal De Luxe – Virágdoboz

33990 Ft

Készleten

Ingyenes kísérőkártya szövege:

Kategória: Cikkszám DEL14

Leírás

Ajándékozni készülsz?
Válaszd prémium kategóriás virágdobozaink közül, melyeket csodás parfümökkel, kozmetikai termékekkel tettünk még exkluzívabbá.
A Scandal De Luxe – Virágdoboz egy Jean Paul Gaultier Scandal 30ml parfümből és egy New York típusú, fehér habrózsadobozból áll, melyet 35 szál rózsaszín habrózsából készítettünk! 

A Scandal De Luxe – Virágdoboz kitűnő ajándékötlet lehet különleges alkalmakra. Ballagás, diplomaosztó, anyák napja, valentin nap és egyéb különleges eseményekre.

Jean Paul Gaultier Scandal parfüm 30ml:

Amint kigyúlnak az első lámpák, eljön az ideje, hogy letegye a komoly hölgy szerepét, szórakozni induljon, és nagy botrányt csináljon! A Jean Paul Gaultier Scandal eau de parfum nemcsak feljogosítja, de a parfümök nyelvén bátorítja erre.

  • édes, virágos színezetű illat merész nőknek
  • elsősorban estére és különleges alkalmakhoz illik
  • feltűnő üvegcse, kupakján női lábakkal
Az illat összetétele

A fejillatban azonnal lenyűgözi önt a gardénia, amely bódító illatával hangsúlyos érzéki dimenziót visz a kompozícióba. A lenyűgöző parfümben ezt követően jelenik meg a kulcsösszetevő, a méz édessége. Az ízletes szívillat később átadja helyét az alapillatnak, amelyben a merész pacsuli biztosít mélységet és még fokozottabb érzékiséget.

Az illat története

A kultikus, férfi és női felsőtesteket ábrázoló eau de toilette-ek és eau de parfum-ök után Jean Paul Gaultier most egy másik testrészt ábrázoló üvegcsét mutat be: ezek a női lábak. Merész helyzetben merednek az ég felé – tökéletesen illik hozzájuk a Scandal név. 2017-ben a Jean Paul Gaultier márka nemcsak tartalmával, hanem designjával is kiemelkedő illatot teremtett.

Összetétel:

Fej: gardénia
Szív: méz
Alap: pacsuli
Az illat fajtája: virágos, chypre

Az illatszereket és parfümöket a https://primorcosmetics.hu/ forgalmazza.

Tekintsd meg teljes kínálatunkat: www.vintageworld.hu

Aktuális híreink, legújabb termékeink: www.facebook.com/vintageworld.hu

A doboz átmérője: 25 cm
A doboz magassága: 16 cm

Szállítás:

A kiszállítást a GLS futárszolgálat végzi.
A kiszállítás a megrendelést követően 2-3 munkanapon belül történik, amennyiben minden fizetési kötelezettségnek eleget tett a vevő.