Ásványok: az angyal aura kvarc

Webshopunk NAYA ásványi ékszereiről már többször is olvashattatok, most pedig szeretnénk sorra venni a NAYA karkötők készítése során használt ásványokat, bemutatva fontos tulajdonságaikat, hatásaikat és sok-sok hasznos tudnivalót ezekről a kristályokról. Mai bejegyzésünkben az angyal aura kvarcok varázslatos világába vezetünk be titeket!

Előállítása

Az angyal aura kvarcot alkímiai művelettel állítják elő, platina és ezüst molekulák ötvözésével. Színüket technológiai eljárással hozzák létre, mely nem csupán egyszerű felületi színezés. Vákuum és magas hő segítségével nemesfém gőzöket juttatnak a kristályba, így a különböző fémionok beépülnek a kvarc kristályszerkezetébe. A bejuttatott fémtől függően alakul ki a kő színe, amelyben látható lesz egy enyhe szivárványos csillogás.

Jellemzői

Reményt, örömöt és optimizmust sugall. Tisztítja és egyensúlyba hozza a csakrákat, a fénytestet pedig fizikai dimenziókkal egyesíti. Meditatív tudat mély állapotát teszi elérhetővé, és a kapott információkat földeli a fizikai testben. Felerősíti bennünk az angyali tulajdonságainkat, és gyorsan ráhangolja érzékeinket a szeretet és fény energiáira.

Berki Mazsi Naya angyal aura kvarc karkötői | Forrás: Instagram @berkimazsi

Hatásai

Az angyal aura kvarc a ragyogás aktiválója a test és az aura minden szintjén. Használják aura- és csakratisztításhoz. A szivárvány színek csillogása, – amelyek ebben a kristályban játszanak – gyorsan ráhangolják az érzékszerveket az angyali szférák szeretetére és fényére. Az angyal aura kvarc a platina miatt sokkal világosabb társaitól. Mivel valójában hegyikristály van arannyal és platinával kezelve, így gyógyhatása megegyezik a hegyikristályéval, viszont az arany és a platina miatt hatékonysága felerősödött. Gyönyörű szivárvány színe reményt és optimizmust sugall, arra bíztat, hogy mindig a dolgok jó oldalát nézzük, boldogságot sugároz.

Tisztítja a lelket: az angyal aura egyensúlyba hozza az egész szervezetet, és viselőjének nyugodt, tiszta gondolkodást biztosít. Tisztítja az energiaáramlásunkat, oldja a szervezetben keletkező blokkokat, és megvédi a tulajdonosát minden negatív hatástól. Mestergyógyító, minden szervünkre jótékonyan hat és bármilyen betegség kezelésére alkalmast. Ez  a kristály elvezeti tudatosságot oda, ahol őrangyalod tudása tárolódik. Az angyal aura kvarc fokozza a finom érzékelést, mivel ez a kristály a test minden energiarendszerét erősíti, stabilitást hoz és nyugtatja az elmét. Képes energiát irányítani egyik embertől a másikra.

Tisztítása

A kristályokat használat előtt érdemes megtisztítani nemcsak a fizikai szennyeződésektől, mint portól, esetlegesen az árcédula nyomaitól, hanem a környezetéből és más emberektől származó energiáktól is, melyeket felvett vagy hozzátapadtak – legyen szó gyógyító kőről vagy ékszerről.

Természetes vízzel: a forrásvíz vagy friss patak vize remekül leoldja a negativitást. Otthon hideg folyó csapvíz alá tartva kristályunkat és ékszereinket is jó hatás érhető el, különösen, ha mentálisan is kérjük a megtisztulást.

Sós tisztítás: a kristályt tegyük egy kisebb üvegedénybe és így helyezzük a sóágyba, hagyjuk ott fél órára vagy akár órákra is, majd onnan kivéve jó alaposan öblítsük le folyó hideg vízzel.

Füstölővel: a füstölő típusától függően tartsuk a kristályt a füstbe vagy az óra járásával ellenkezőleg mozgassuk körbe a füstölőt. Amikor végeztünk jól szellőztessük ki a szobát, hogy a negatív energiák eltávozzanak.

Gyertyalánggal: négy mécsest helyezünk el a kristály körül és hagyjuk, hogy átjárja a tűz energiája, míg a mécsesek elégnek.

Földbe ágyazás: a tisztítandó kristályt ássuk be a földbe vagy helyezzük el egy földet tartalmazó cserépbe. Ez a mód alkalmazható a különösen negatív energiák leföldelésére. Ez hosszabb időt is igénybe vehet, hagyatkozzunk megérzéseinkre, meddig maradjon a kő eltemetve. Utána jó alaposan öblítsük le folyó vízben.

Hogyan tudunk megkülönböztetni egy valódi ásványt a hamisított társaitól?

Sajnos a valódi ásványokat gyakran hamisítják, vagy készítik el műanyagból másukat. Érdemes tudni, hogy a valódi ásványszemek mindig különböznek egymástól, nincs két ugyan olyan darab. Az ásványok gyógyítás során úgymond koszolódnak, míg a műanyag termékek színe mindig ugyanolyan marad életünk végéig.  Ilyenkor változhat az ásvány színe, akár meg is repedezhet, attól függ milyen kemény a szerkezete. Azért is kell őket időközönként tisztítani.

Mivel az ásványok energiával dolgoznak, folyamatosan érezhetjük a hatását viselése közben. Érezhetünk melegséget, bizsergést, vagy ha nem a megfelelő ásvány van a kezünkben, akár kellemetlen érzést is kiválthat.

 

Tekintsd meg varázslatos Naya angyal aura kollekciónkat!

Csatlakozz a Vintage World közösséghez!

Ne maradj le újdonságainkról, limitált különlegességeinkről!
Iratkozz fel hírlevelünkre!