Ajándékötletek kollégáknak, munkatársaknak

Munkatársainkkal nap mint nap tartjuk a kapcsolatot személyesen, telefonon vagy online, de sokszor ha egy születésnapi- , névnapi vagy esetleg búcsúajándékot kell beszerezni, hosszasan törjük a fejünket, hogy mi is lehet a legmegfelelőbb meglepetés kollégánknak. Ha tökéletes ajándékot keresed munkavállalóid, partnereid számára, úgy érzed, szívesen lepnéd meg dolgozóidat, végre valami igazán különleges, mégis hasznos aprósággal, ne is hezitálj! Rendelj exkluzív meglepetést online! Mutatunk is megannyi pénztárcabarát lehetőséget.

A Vintage World csapata rengeteg felejthetetlen élményt zárt már gyönyörűen csomagolt ajándékboxokba. Válogass egyedi céges ajándékcsomagjaink közül, és mi házhoz visszük rendelésedet! Exkluzív és nem mindennapi különlegességeket rejtenek ajándékboxaink: a nagymamáink receptúrája szerint, kézzel készített házi lekvároktól a különleges kekszvariációkon át a magyar borvidékek legkiválóbb tételein keresztül számos gasztronómiai kalandot fedezhetnek fel munkatársaid prémium, átadásra kész ajándékcsomagjainknak köszönhetően. Illatos teavariációk, isteni kávékülönlegességek, egyedi bögrék, prémium gyertyák vagy a legfinomabb forró csoki — te melyiket választanád? Nos, a jó hír, hogy választanod sem kell, hiszen a Vintage World ajándékboxokat egyedi igény szerint magad is összeállíthatod, így garantált lesz az ajándékod sikere. Tökéletes választás céges meglepetésnek, nőnapra, különleges vállalati eseményekre. Mi több, az ország egész területén
házhoz visszük!

Egy kis ízelítő széles kínálatunkból:
Hot Chocolate Bomb – csoki bomba box, amely 4 db csupa csokoládé különlegességet tartalmaz.
— A Házi fehércsokoládés forró csoki – készítsd magad és engedd, hogy elvarázsoljon a belga fehér csokoládé krémesen lágy íze! 2 adag/ db
— Házi készítésű tőzegáfonya lekvárral – nagymamáink receptje alapján
CHEERS! to Love – lepd meg hölgy munkatársaidat! A doboz tartalma: ChocoMe tejcsokoládé, Naya karkötő (2db), Yankee Candle mintagyertya, Hungária pezsgő, “Mámorító málna” fehércsokoládéba mártott málnaszemek
Pastel Dream box válogatásunk – tartalma: 3 db-os macaron válogatás, mini Yankee Candle gyertya, Naya karkötő hozzá illő ékszerdobozzal.

Ha inkább úgy gondolod, hogy az együtt töltött időt és az alkotás örömét ajándékoznád kollégáidnak, esetleg egy távozó kollégát szeretnél méltó módon búcsúztatni, ajándékozz élményt munkavállalóid/partnereid számára egy hangulatos, felejthetetlen workshoppal! Évszakhoz illő szezonális ajtókopogtató, asztaldísz készítő workshopjainkon mindenki kiélheti kreativitását és egy igazi csodát alkothat otthonába! Debrecen területén vállaljuk igény szerint akár a kitelepülést is, de üzletünk rendezvénytermében egy frissítő kávé és süti mellett is megtarthatóak az egyedi workshopok.

Ez még nem minden! Ha unjátok már az irodai környezetet vagy a home office-t, gyertek el a Vintage Worldbe egy céges reggelire, ebédre! Szükségetek lenne a kollégákkal egy nyugodt helyre, ahol közösen brainstormingolhattok?- Hiszen tudjuk, hogy új környezetben új ötletek pattanak ki a fejünkből. Van úgy, hogy csendes környezetben szeretnétek átbeszélni az elmúlt időszak eseményeit, egy nagyobb projekt ötletét. Ne keress tovább! Céges reggelink (vagy ebédünk) keretén belül egy projektorral, vetítővászonnal, flipchart táblával felszerelve, visszafogottan elegáns asztaldekorációval várunk szeretettel, amennyiben egy jót beszélgetnétek a munkatársakkal, ha nyugodt körülmények között, finom ételek társaságában szeretnétek közösen ötletelni, ha nagyobb prezentációhoz kerestek könnyed, mégis csendes és hangulatos helyszínt, vagy ha csak kiszakadnátok az irodai szürke falai közül.

Kérj személyre szabott árajánlatot, keress minket bizalommal az info@vintageworld.hu e-mail címen vagy telefonon: +36 52 445 445, illetve személyesen: Vintage World Cafe & Flower | Debrecen, Arany János u. 6.

Csatlakozz a Vintage World közösséghez!

Ne maradj le újdonságainkról, limitált különlegességeinkről!
Iratkozz fel hírlevelünkre!