Őszi kávékülönlegességek a Vintage World-ben

őszi kávékülönlegességekA kávé a világ egyik legkedveltebb élénkítő itala, a kávézás története pedig egészen a 11. századi arab világig nyúlik vissza. Napjainkban a kávéfogyasztási szokások országonként, sőt, akár generációnként is eltérőek lehetnek. Hazánkban – a nyugati kultúrákhoz hasonlóan – az ébredés utáni reggeli kávé kiemelten fontos szerepet tölt be életünkben, emellett azonban munkánk és magánéletünk számos fontos pillanatában jelen van ez a sokféleképpen fogyasztható, különleges ital.
őszi kávékülönlegességek

Baráti beszélgetéseink, romantikus vagy éppen vicces randevúnk, munka utáni sziesztáink és irodán, esetleg sulin kívüli munkavégzésünk mind-mind szorosan kapcsolódnak a kávézás élményéhez.

Jól tudjuk, hogy egy kávézó sokkal több egy helynél, ahol a napi feketénket szerezzük be. Hiszen gyakran itt osztjuk meg örömünket és bánatunkat, zökkenünk ki a mindennapok körforgásából, kötünk igaz barátságokat. Így fontos számunkra, hogy a Vintage Worldben a pihentető miliő mellett időről időre új finomságokkal lepjünk meg Titeket.

Idén októbertől ismét új ízekkel érkezünk, kávézónkban amolyan igazi bekuckózós, őszies, csodafinom latte variánsokat varázsolunk asztalaitokra. Mai bejegyzésünkben ezekről az újdonságokról olvashattok. Jó böngészést, s ne felejtsétek el megírni nekünk Facebookon, Ti melyik variáció(ka)t próbálnátok ki a legszívesebben.

 

Macaron Latteőszi kávékülönlegességek

Az eredetileg Olaszországból származó, az utóbbi években franciák által újraértelmezett macaron napjaink egyik legnépszerűbb finomsága. Nem csoda, hiszen a roppanós, ugyanakkor könnyed mandulalisztes sütemény és a különleges, krémes töltelék ízharmóniája – igazán jól elkészített macaron esetén természetesen – azonnal rabul ejt minden sütifant. Egyszerűen nem lehet nem imádni, ezért arra gondoltunk, hogy kézműves macaronjaink mellett 2017 őszén egy szezonális különlegességgel, macaronos latte-vel is kedveskedünk Nektek.

 

 

Hello, ősz! – Mézeskalács, Makadámdió és Almás pite
őszi kávékülönlegességek

Pirosló levelek, meleg kötött pulcsik és hatalmas sálak, gőzölgő italok, s persze ropogó gyertyafény… ó, helló ősz, mi már nagyon vártunk! Ám nemcsak a dekoráció fordult ősziesre nálunk, természetesen az elmaradhatatlan mézeskalács, gyömbér- és fahéjillat is része az októberi Vintage World hangulatnak. Csudifinom mézeskalácsos, almás pités, gyömbéres és makadámdiós őszi kávékülönlegességek segítenek felmelegedni a hűvös napokon.

Sőt, elviteles poharainknak köszönhetően akár munkába / suliba is magaddal viheted kedvenc őszi italodat.

Csokis menta vagy csokis keksz
őszi kávékülönlegességek

A csokoládé szerelmeseinek is tartogatunk ám meglepetéseket: a frissítő menta és édes csokoládé találkozása igazán izgalmas élmény, így hűsítő csoki–menta kávénkat elsősorban a nem mindennapi ízek kedvelőknek ajánljuk.

Csokis keksz latte-nk vagy cappucchinonk pedig igazi könnyed nyalánkság, mely különösen jó párosítás csupa csoki Illangó süteménykülönlegességeinkkel.

Ha pedig csak önmagában szeretnéd elfogyasztani, igény szerint egy leheletnyi krémes tejszínhabbal tesszük még emlékezetesebbé az élményt.

 

 

 

Macaron, Mézeskalács, Almás Pite, Makadámdió, Gyömbér, Csoki-menta vagy Csokis keksz?

Fenti limitált újdonságaink közül Te melyiket próbálnád ki elsőként?

Kövess minket Facebook-on és Instagramon, ahol folyamatosan megújuló tartalmakkal és újdonságokkal várunk!

Látogass el hozzánk a Debrecen, Arany János utca 6. szám alá. Szeretettel várunk!

Őszi kávékülönlegességek a Vintage World-ben

Aktuális étlapunkat itt tekinthetik meg:

www.vintageworld.hu/cafeflower

Csatlakozz a Vintage World közösséghez!

Ne maradj le újdonságainkról, limitált különlegességeinkről!
Iratkozz fel hírlevelünkre!