Anyák napi ajándékötletek

Anyák napi ajándék ötletek

Minden évben nagy örömmel készülünk május első vasárnapjára. Ezen a napon köszöntjük az édesanyákat, és háláljuk meg odaadó szeretetüket. Gondoltad volna, hogy az anyák megünneplésének története egészen az ókori Görögországig nyúlik vissza? Akkoriban tavaszi ünnepségeket tartottak Rheának, az istenek anyjának, és vele együtt tisztelegtek az édesanyák előtt. Magyarországra az ünnep ötletét Petri Pálné, egy államtitkár felesége hozta el Amerikából: a legelső hazai anyák napi ünnepséget 1925. március 8-án a MÁV gépgyár foglalkoztatójában munkásgyerekeknek tartották.

A közelgő anyák napja alkalmából készítettünk nektek egy csoda napirendet: számos ajándékötlettel készültünk, hogy igazán tökéletes napot varázsoljatok édesanyátok, nagymamátok részére, egy olyan vasárnapot, ami csakis róluk szól! Jöhetnek a meglepi tippek?

1. Fenséges reggeli


Egy szuper reggeli összeállítása nem is olyan nehéz feladat, mint amilyennek elsőre hangzik. Friss péksütemények, igazi teavaj, frissen facsart gyümölcslé vagy pár szem különleges gyümölcs a kedvenc kávéval megspékelve biztosan mosolyt csal anyukátok arcára. Ha pedig debreceniek vagytok, látogassatok el virágos reggelizőnkbe (Debrecen, Arany János u. 6.), mert egészen különleges anyák napi ajánlattal várunk Titeket!

2. Délelőtti csajos program
A legjobb közös időtöltésekhez ki sem kell otthonról mozdulni. Köntös, puha papucs és egy arcmaszk a tökéletes délelőtt kellékei. Közben nézegessetek meg egy-egy régi fotóalbumot, el sem hiszitek mennyi emléket felidéz majd!

3. A közös főzés öröme
Egy közös főzés alkalmával anyukánk megtaníthat minket a kedvenc ételünk elkészítésére, és még felejthetetlen programnak és közös mulatságnak is kiváló!

4. Délutáni szieszta

Egy kis ejtőzés a teraszon vagy a kertben. Az aktív kikapcsolódás kedvelőinek pedig jöhet egy közös torna!


5. Egy forró fürdő
Nem minden anyuka ismeri a fürdőbombák pezsgését, de ha egyszer kipróbálják garantáltan megkedvelik. Erre a napra készítsd elő anyukád kedvenc könyvét, gyújts gyertyákat, hogy megteremtsd a tökéletes hangulatot és engedj egy kád forró vizet!

6. Esti mozi
Mamma Mia!, Dirty dancing, Grease, csak néhány klasszikus, amik közül egy biztosan a te anyukád kedvencei között is ott van. Finom illatú vajas popcorn, plusz a kedvenc DVD és elő is állt a legjobb közös, esti program.

7. A tökéletes ajándék
Ami az ajándékot illeti, szerintünk a tökéletes anyák napi meglepetés nem kerül sokba, törődést, köszöntet és boldogságot hordoz magában. Webáruházunkban pont ilyen különleges ajándékcsomagokat találsz Anyukádnak.

Ti idén mivel fogod meglepni idén Édesanyádat és Nagymamáidat?

VINTAGE WORLD WEBSHOP ANYÁK NAPI AJÁNDÉK ÖLTETEK

Tovább a NAYA ékszerekhez»

Tovább anyák napi ajándék ötleteinkhez»

Légy a Vintage World közösség tagja! Értesülj legújabb termékeinkről, újdonságainkról Instagram és Facebook oldalunkon!

 

Csatlakozz a Vintage World közösséghez!

Ne maradj le újdonságainkról, limitált különlegességeinkről!
Iratkozz fel hírlevelünkre!