Netflix box

Netflix boxok a bekuckózós estékhez – csak a Vintage Worldben

Ahogy a fák lombjai az őszi színek palettáján új árnyalatot öltenek, úgy változik meg a nappalink is: a forró nyári kanapén pihenések helyett ősszel a nappalink egy meghitt sarokká válik, puha takarókkal és meleg teával. És mi hiányzik a tökéletes otthoni moziélményhez? Természetesen a Vintage World exkluzív Netflix boxai, amelyek minden kuckózós est fénypontjai lehetnek, legyen szó egyedüli relaxálásról, baráti sleepoverről vagy romantikus kuckózásról kettesben.

Hello Mexico Netflix box – Mexikó ízeivel a kanapén

netflix box

Kezdjük a táncot a Hello Mexico Netflix box-szal, ami garantáltan megfűszerezi az estéidet! A ropogós sós és sajtos tortillák társaságában a sajtszósz és salsa szósz olyan ízorgia, ami mellé már csak egy jó film dukál. Imádni fogod, ha a romantikus, léleksimogató sorozatok a gyengéid, de akkor is, ha egy izgalmas akciófilmre vágysz a forró Mexikó utcáiról — ez a doboz maga az élvezet a hideg őszi estéken!

Netflix and Chill box – Édes esti kényeztetés

netflix box

Ha az édesség az, ami nélkül nem tudod elképzelni az esti vagy hétvégi filmezést, a Netflix and Chill box hamar a kedvenced lesz. A belga forró csoki — legyen az fehér vagy tejcsokis, — igazán bársonyos kényeztetés, amelyet egy tábla Choco Me magyar kézműves csokoládé koronáz meg. Az ízlelőbimbóidat a sós karamellás mandula édes-sós csábítása teszi teljessé, így a romantikus vagy akár szívszorító drámák is édesebbé válnak.

Klasszikus Netflix Box – A filmrajongók kedvence

netflix box

A Klasszikus Netflix box-szal nem lőhetsz mellé: a Mogyi csemege mix, sós pörkölt mogyoró és pisztácia tökéletes társaságot nyújtanak a legjobb filmekhez. A pattogó popcorn, amit egy egyedi, igazi mozi hangulatot idéző dobozban szolgálhatsz fel, csak emeli a hangulatot, míg a napraforgómag és a Coca Cola gondoskodik arról, hogy az utolsó stáblista lepergéséig ne kelljen szünetet tartani.

A legtöbb Netflix boxunk egy esti mozizásra invitáló meglepetés jeggyel is rendelkezik, amelyet akár ajándékba is adhatsz, ha egy kis gondoskodást szeretnél csempészni a kedvesed, vagy egy barát hétköznapjába. És hogy még személyesebb legyen a gesztus, mindegyik doboz kérhető egyedi szöveggel ellátott kísérőkártyával, hogy a meglepetés igazán eredeti legyen.

A Vintage World Netflix boxai igazán tökéletesek, ha arra vágysz, hogy a bekuckózós filmezős esték ne csak a képernyő fényéről szóljanak. Adj egy doboznyi élményt szeretteidnek, vagy kényeztesd magad – mert néha egy box tele finomsággal és egy jó film minden, ami egy hűvös őszi estén szükséges a boldogsághoz.

Lépj be webshopunkba, és válaszd ki a hozzád leginkább illő Vintage World Netflix boxot!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Vintage World Cafe & Flower (@vintageworldhu) által megosztott bejegyzés

Csatlakozz a Vintage World közösséghez!

Ne maradj le újdonságainkról, limitált különlegességeinkről!
Iratkozz fel hírlevelünkre!