NAYA ásványékszerek | Kristályok: a kvarc

NAYA ásványékszerek | Kristályok: a kvarc

NaYa kristálytípusok — A kvarc

A kvarc kristály mesteri gyógyítóként vált ismertté, és a bolygó legnagyobb kristálycsaládjába tartozik. Világszerte fellelhető ásvány, melynek atomszerkezete stabil, megbízható rezgésű magot alkot. Számtalan megjelenési formája, változata, rezgése és színe létezik — színváltozatai annak köszönhetők, hogy más ásványokat és nyomelemeket is magába olvaszthat.

A kvarc megtisztítja és felerősíti az energiát, harmóniában működik mindenkivel, aki használja. Ez a kristály serkenti az immunrendszert, helyreállítja a test egyensúlyát. A kvarc, de főleg a rendkívül magas rezgésű változatai, a lélek és a többszörös dimenziók szintjén hat. Kitűnően alakítja át a negatív energiákat és magasabb rendű energiát földel a fizikai világba.

Aurakvarcok

Az aurakvarcok az alkímia gyermekei, kísérletezés során jöttek létre, amikor rezet és őrölt kvarcot egyesítettek. Az eredmény különösen szép látványt nyújtott, így a kísérletek folytatódtak. Mára ez a kő vonzza a jólétet és a bőséget. A mai alkimisták már elektrosztatikus úton ötvözik a nemesfémeket kristályokkal, például kvarccal, hogy az alapkristály hatása felerősödjön.

Az így létrejött aurakvarcok mély hatással vannak a lélekre. A színezett vagy külső réteggel bevont kristályok azonban, amelyek csak látványában utánozzák ezeket, nem rendelkeznek ilyen tulajdonsággal, ezért fontos, hogy mindig megbízható forrásból vásároljunk aurakvarcot.

Angyal aurakvarc

A békés angyal aurakvarc úgy születik, hogy platinát, ezüstöt vagy aranyat egyesítenek kvarccal, így kivételesen tiszta, rendkívül támogató spirituális energia jöhet létre. A kristály színjátszó fénye az angyalok szárnyát idézi – erről kapta a nevét – és kapcsolatban áll az őrangyalokkal és az angyali útmutatással. A kristály megtisztítja a torokcsakrát és támogatja a szerető kommunikációt. Az angyal aurakvarc rendezi az összes csakrát és helyreállítja a finom- és fizikai testek harmóniáját.

Tisztítása során mindenképpen kerüljük a vizet és a dörzsölő anyagokat!

 

A fent említett holisztikus gyógyítási tulajdonságok nem helyettesíthetik az orvosi kezelést, de nagyban támogathatják azt. A weboldalunkon megtalálható ásványékszereket elsősorban nem gyógyászati céllal értékesítjük, így ilyen célú felhasználása csakis a vásárló saját felelősségére történhet, amiért webáruházunk felelősséget nem vállal.

 

Légy a Vintage World közösség tagja! Értesülj legújabb termékeinkről, újdonságainkról Instagram és Facebook oldalunkon!

Csatlakozz a Vintage World közösséghez!

Ne maradj le újdonságainkról, limitált különlegességeinkről!
Iratkozz fel hírlevelünkre!