NAYA ásványékszerek | A kristályok rezgése

NAYA ásványékszerek | A kristályok rezgése

A kristályok rezgése

A szebbnél szebb kristályokat hosszú évezredek óta használjuk gyógyításra, viseljük ékszerként, de kedveltek lettek lakásdekorációs elemként is, hiszen legyen bármilyen formájú és szerkezetű egy kristály, tudjuk jól, hogy energiát szív magába, energiát hordoz, és energiát bocsát ki.

Ez nem újdonság, minden tárgynak, így a kristályoknak is megvan a mechanikai vagy elektromágneses rezonanciája, azaz energiahullámokat bocsátanak ki. S ahol energiahullámok vannak, ott rezonancia is van. Ez műszerekkel is jól mérhető, de azok, akik kristályokkal dolgoznak, sokkal inkább érzik ezeket az erőket, mintsem mérjék magát a rezonanciát. A kristályok tehát rezgéssel bírnak, és rezgéseik segítségével lépnek kölcsönhatásba a fizikai- és finomtestekkel. Felerősítik a környezet energiáit, tisztítják a teret és az ember auráját, ezáltal gyógyító hatásokkal bírhatnak.

A fent említett holisztikus gyógyítási tulajdonságok nem helyettesíthetik az orvosi kezelést, de nagyban támogathatják azt. A weboldalunkon megtalálható ásványékszereket elsősorban nem gyógyászati céllal értékesítjük, így ilyen célú felhasználása csakis a vásárló saját felelősségére történhet, amiért webáruházunk felelősséget nem vállal.

 

Légy a Vintage World közösség tagja! Értesülj legújabb termékeinkről, újdonságainkról Instagram és Facebook oldalunkon!

Csatlakozz a Vintage World közösséghez!

Ne maradj le újdonságainkról, limitált különlegességeinkről!
Iratkozz fel hírlevelünkre!