Energia, Otthon – hegyikristállyal díszített asztaldísz

8990 Ft

Az asztaldísz átmérője: 18 cm

Szállítás:

A kiszállítást a GLS futárszolgálat végzi.
A kiszállítás a megrendelést követően 2-3 munkanapon belül történik, amennyiben minden fizetési kötelezettségnek eleget tett a vevő.

Készleten

Leírás

Dobd fel otthonod dekorációját ezzel a kézzel készített különleges Energia, Otthon hegyikristállyal díszített asztaldísz-el.

A gyártás minden folyamatában egyedileg és kézzel készül. A Energia, Otthon hegyikristállyal díszített asztaldísz egyedi ajándék lehet, hogy feldobd barátaid, szeretteid lakását.

Az asztaldíszt számos jótékony hatással rendelkező, mesés hegyikristállyal díszítettünk, valamint egy szeretet energia, otthon feliratú képkerettel készítettük.

Hegyikristály — a stabilizáló és tisztító ásvány

Az egyik legerősebb és legkedveltebb energizáló ásványunk, a gyógykövek vezére, mely fokozza minden más kő hatását, s kiegyensúlyozottságot hoz az életünkbe. Leginkább stabilizáló és tisztító hatású kőként terjedt el a köztudatban, hiszen segít egyensúlyban tartani életünket, a pozitív gondolatokat erősíti és gyógyító erőt sugároz, miközben oldja az energiablokkokat és tisztítja az aurát.

Mit erősít a hegyikristály?

• Erősíti a minket körülölelő és bennünk lévő jó energiákat, tökéletes harmóniában működve használójával segíti problémamegoldásunkat.
• Az egyik legismertebb gyógyító erejű kristály, mely oldja az oxigénellátással kapcsolatos blokkokat, szív- és érpanaszok, vérnyomásproblémák esetén kiváló segítő. Emellett kitűnően vitalizál, ezáltal a bőrre, körmökre és hajra egyaránt jótékonyan hat.
• Szabályozza a túláradó energiákat, megnyugtat és harmóniát teremt bennünk és körülöttünk egyaránt. Kapcsolatainkban több figyelmességet és érzékenységet eredményez.

Vintage World kristálykopogtatók és asztali díszek tisztítása

A kristályok működésének lényege, hogy folyamatosan energiát nyelnek el környezetükből: pozitív és negatív erőket egyaránt magukba szívnak. Mivel azok energiáit hordozzák, akik előttünk kezükbe vették az ásványt, kiemelten fontos rendszeres tisztításuk és aktivizálásuk.

Leggyakrabban a folyó vizes tisztitás ajánlott, ha lehet, forrásvízzel, ha nincs rá mód, sima csapvízzel. Mivel a Vintage World kopogtatók és asztaldíszek az adott dekorációba beépülő kristályokat tartalmaznak, tisztításukhoz elsősorban a vizes ruhával történő alapos áttörlést javasoljuk. Ezzel a módszerrel eltüntethető az ásványról a kristályhoz előttünk kapcsolódók energiája, egyben megvalósul a tisztítás és a saját energiánkkal való feltöltés folyamata.
(Érdemes ügyelni rá, hogy kizárólag a kristályokat érje a víz, a terméseket lehetőleg kerüljük a vizes törölgetés közben!)

Tekintsd meg teljes kínálatunkat: www.vintageworld.hu

Aktuális híreink, legújabb termékeink: www.facebook.com/vintageworld.hu