Asinel

18990 Ft

Készleten

Kategória CIKKSZÁM: VWK1-2-5 Címkék:

Leírás

Asinel angyal aura kvarc nyaklánc púderrózsaszín színben.

Angyal aura kvarc nyaklánc:

Ez a kristály harmóniába segíti a szervezetet és a csakra rendszert, segítheti megteremteni a test – lélek – szellem egységét és a szervezet öngyógyító folyamatait erősíti. A benne lévő ásványoknak köszönhetően védheti az aurát a nem kívánatos energiáktól. Tisztíthatja és újra energiával töltheti fel a test körüli energia mezőt. Enyhítheti a szédülést, hányingert. Nyugtathatja az idegrendszert. Ez a kristály megerősíti bennünk az akaraterőt és a bátorságot. Segíthet leküzdeni a félelmet és a pánikot. Fizikai szinten a hegyi kristály és az aura kvarcok az egész szervezetre jótékony hatásúak, az immunrendszert erősítik, emésztésre, szívműködésre, pajzsmirigyre, torokra és az idegrendszerre hat.

Energiával feltöltött viselést kívánunk!

A nyaklánc mérete: 45 cm

Az ajándék tökéletes választás lehet egyedi meglepetésként születésnapra, névnapra, ballagásra és egyéb különleges alkalmakra.

A fent említett holisztikus gyógyítási tulajdonságok nem helyettesíthetik az orvosi kezelést, de nagyban támogathatják azt. A weboldalunkon megtalálható ásványékszereket elsősorban nem gyógyászati céllal értékesítjük, így ilyen célú felhasználása csakis a vásárló saját felelősségére történhet, amiért webáruházunk felelősséget nem vállal.

Forrás:

  • Judy Hall: Varázslatos kristályok
  • Judy Hall: Kristálybiblia
  • Dr. Csomai Zita: Gyógyító kristályok

Kövess minket Facebook-on és Instagramon, ahol folyamatosan megújuló tartalmakkal és újdonságokkal várunk

 

 

Szállítás:

A kiszállítást a GLS futárszolgálat végzi.
A kiszállítás a megrendelést követően 2-3 munkanapon belül történik, amennyiben minden fizetési kötelezettségnek eleget tett a vevő.

Ajándékba rendeled?
Kérd a rendeléshez ingyenes kísérőkártyáinkat, alkalomhoz illő felirattal. (Válaszd ki a számodra megfelelő kísérőkártya szöveget a listából)