Angyal aura karkötő

6490 Ft

Szállítás:

A kiszállítást a GLS futárszolgálat végzi.
A kiszállítás a megrendelést követően 2-3 munkanapon belül történik, amennyiben minden fizetési kötelezettségnek eleget tett a vevő.

Ajándékba rendeled?
Kérd a rendeléshez ingyenes kísérőkártyáinkat, alkalomhoz illő felirattal. (Válaszd ki a számodra megfelelő kísérőkártya szöveget a listából)

Készleten

Kategóriák , CIKKSZÁM: VWK1 Címkék:

Leírás

Ez a kristály harmóniába segíti a szervezetet és a csakra rendszert, segítheti megteremteni a test – lélek – szellem egységét és a szervezet öngyógyító folyamatait erősíti. A benne levő ásványoknak köszönhetően védheti az aurát a nem kívánatos energiáktól. Tisztíthatja és úja energiával töltheti fel a test körüli energia mezőt. Enyhítheti a szédülést, hányingert. Nyugtathatja az idegrendszert. Ez a kristály megerősíti bennünk az akaraterőt és a bátorságot. Segíthet leküzdeni a félelmet és a pánikot. Fizikai szinten a hegyi kristály és az aura kvarcok az egész szervezetre jótékony hatásúak, az immunrendszert erősítik, emésztésre, szívműködésre, pajzsmirigyre, torokra és az idegrendszerre hat.

Energiával feltöltött viselést kívánunk!

Az ajándék tökéletes választás lehet egyedi meglepetésként születésnapra, névnapra, ballagásra és egyéb különleges alkalmakra.

Kövess minket Facebook-on és Instagramon, ahol folyamatosan megújuló tartalmakkal és újdonságokkal várunk