Karácsonyi ajándékötletek cégeknek

Webáruházunk ajándékdobozai, ajándéktárgyai, édességei, ásványékszerei, virágdobozai mind tökéletes választás lehetnek az ünnepek alkalmából. Minden termékünket és megrendelést igyekszünk maximálisan vállakozásotokra szabni. Sok éves működésünk során számos hazai és nemzetközi céggel — nagyvállalatokkal, kkv-kel és mikrovállakozásokkal egyaránt — dolgoztunk már együtt: büszkék vagyunk rá, hogy többek között a KRONES HUNGARY KFT-t, Teva Hungary-t, Vitesco Technologies Hungary Kft.-t és a Skanska Magyarország Ingatlan Kft.-t is partnereink között tudhatjuk.
A nagymamáink receptúrája szerint, kézzel készített házi lekvároktól a különleges kekszvariációkon át a magyar borvidékek legzamatosabb tételeiig számos gasztronómiai kalandot fedezhetnek fel munkatársai prémium, átadásra kész ajándékcsomagjainknak köszönhetően. Illatos teavariációk, isteni kávékülönlegességek, egyedi bögrék, prémium gyertyák vagy a legfinomabb forró csoki — Te melyiket választanád?
Nos, a jó hír, hogy választanod sem kell, hiszen a Vintage World ajándékboxokat egyedi igény szerint is összeállíthatod céged számára! Tökéletes választás munkahelyi bulikhoz: meglepetésnek, nőnapra, különleges vállalati eseményekre. Mi több, az ország egész területén házhoz is szállítjuk egyedi rendelésedet!
Rendeld meg készletről, azonnal kedvenc boxaitokat vagy bármilyen egyedi igény felmerülése esetén (más termékkombinációk, egyedileg emblémázott kekszek, édességek stb.) írj nekünk e-mailt az info@vintageworld.hu címre, és segítünk megtalálni a tökéletes céges meglepetéscsomagot!
Céges csapatépítők, workshopok
Ajándékozzon élményt munkavállalói vagy partnerei számára egy hangulatos, felejthetetlen Vintage World workshoppal! Évszakhoz illő szezonális ajtókopogtató- és asztaldíszkészítő workshopjainkon mindenki kiélheti kreativitását, és egy igazi csodát alkothat otthonába! Debrecen területén vállaljuk igény szerint akár a kitelepülést is, de üzletünk rendezvénytermében egy frissítő kávé/süti mellett is megtarthatók a workshopok!
Legyen szó céges workshopról vagy különleges meglepetésekről, egyedi ajándékboxokról, kérj személyre szabott árajánlatot! Keress minket bizalommal az info@vintageworld.hu e-mail címen vagy telefonon: +36 52 445 445 vagy +36 52 445 445 9

Ha felkeltettük érdeklődésedet és szívesen ünnepelnétek a karácsonyt Vintage World különlegességekkel, tekintsd meg karácsonyi ajánlatainkat az alábbi linkre kattintva:  https://vintageworld.hu/ajanlatok-cegeknek/

Csatlakozz a Vintage World közösséghez!

Ne maradj le újdonságainkról, limitált különlegességeinkről!
Iratkozz fel hírlevelünkre!