AJÁNLATOK CÉGEK SZÁMÁRA

A tökéletes karácsonyi ajándékot keresed munkavállalóid, partnereid számára? Úgy érzed, szívesen lepnéd meg dolgozóidat, partnereidet végre valami igazán különlegessel, hasznossal és szerethetővel? Legszívesebben nem is hezitálnál sokat, inkább megrendelnéd az exkluzív meglepetést online?

Válaszd egyedi céges ajándékcsomagunk egyikét és mi házhoz visszük a legszebb boxokat! A Vintage World csapatával rengeteg felejthetetlen élményt zártunk dekoratívan csomagolt, szezonális ajándékboxainkba.

A nagymamáink receptúrája szerint, kézzel készített házi lekvároktól a különleges kekszvariációkon át a magyar borvidékek legzamatosabb tételeiig számos gasztronómiai kalandot fedezhetnek fel munkatársaid prémium, átadásra kész ajándékcsomagjainknak köszönhetően. Illatos teavariációk, isteni kávékülönlegességek, egyedi bögrék, prémium gyertyák vagy a legfinomabb forró csoki — te melyiket választanád?

Nos, a jó hír, hogy választanod sem kell, hiszen a Vintage World ajándékboxokat egyedi igény szerint magad is összeállíthatod! Tökéletes választás karácsonyi céges meglepetésnek, nőnapra, különleges vállalati eseményekre. Mi több, az ország egész területén házhoz visszük.

Rendeld meg készletről, azonnal kedvenc boxaidat, vagy bármilyen egyedi igény felmerülése esetén (más termékkombinációk, egyedileg emblémázott kekszek, édességek stb.)

Céges/csapatéptő workshop

Ajándékozz élményt munkavállalóid/partnereid számára egy hangulatos, felejthetetlen workshoppal!
Évszakhoz illő szezonális ajtókopogtató, asztaldísz készítő workshopjainkon mindenki kiélheti kreativitását és egy igazi csodát alkothat otthonába!
Debrecen területén vállaljuk igény szerint akár a kitelepülést is, de üzletünk rendezvénytermében egy frissítő kávé/süti mellett is megtarthatóak a workshopok!

Kérj személyre szabott árajánlatot, keress minket bizalommal az info@vintageworld.hu e-mail címen vagy telefonon: +36 52 445 445 vagy +36 52 445 445 9