Október elején ismét megszerveztük már-már hagyománynak számító őszi kopogtató-készítő workshopunkat, ahol a jelentkezők az ajtódíszalkotás rejtelmeibe nyerhettek betekintést. Ma erről a különleges napról mesélünk Nektek, úgyhogy ha kíváncsiak vagytok a részletekre, tartsatok most is velünk!

Készül az őszi kopogtató...

Készül az őszi kopogtató…

Bár a workshop csak délután kettőkor vette kezdetét, mi pár órával korábban már az eseményre készültünk. Mire a vendégek megérkeztek, a Vintage World kávézó alsó szintjének asztalain sorakoztak a koszorúalapok, ragasztópisztolyok, ollók és apró dekorációs kellékek. Két órakor pedig – néhány csésze forró kávé és ropogós melegszendvicsek társaságában – kezdetét vehette a munka.

„Mielőtt nekiláttunk volna a koszorú-dekorálásnak – emlékeznek vissza a résztvevők – Betti lépésről lépésre elmagyarázta nekünk, hogyan érdemes haladni, s mik azok az alapszabályok, melyeket fontos betartanunk, hogy a végeredmény valóban tökéletes legyen. Majd mindannyian kiválasztottuk a személyiségünkhöz, és otthonunk színvilágához leginkább passzoló alapanyagokat, és bele is vágtunk.”

IMG_9142

„Órákon át dolgoztunk és beszélgettünk, mégis hihetetlenül hamar elrepült az idő. Közben bár a legtöbben korábban sosem találkoztunk még – igazán jót beszélgettünk. Kicsit közelebbről megismertük egymást, igazán szuper, családias hangulat uralkodott.” 

„Én személy szerint a legjobban azt élveztem, hogy munka közben beszippantott az alkotás varázsa, és hosszú percek teltek el úgy, hogy teljesen kikapcsoltam, nem gondoltam az otthoni teendőkre és a munkahelyemen rám váró feladataimra. Elmondhatatlanul jó volt kizökkenni a hétköznapok pörgős világából, sose gondoltam volna, hogy pont egy kopogtató-készítő workshopon élem át ezt az élményt.”

A végeredmények pedig szerintünk magukért beszélnek, a délután végére szebbnél szebb őszies hangulatú ajtódíszek születtek, melyet természetesen mindenki haza is vihetett.

Ha esetleg kedvet kaptatok, és úgy érzitek, szívesen vennétek részt egy ehhez hasonló, remek hangulatú Vintage World workshopon, karácsony előtt is szeretettel várunk Titeket. Az ünnepek előtt ugyanis gyönyörű adventi koszorúk és karácsonyi kopogtatók elkészítésében segítünk majd Nektek.
Részletek hamarosan 🙂