Nyerj 2 fős belföldi utazást!

 

A Vintage World által meghirdetett „Nyerj 2 fős belföldi utazást!” nyereményjáték 2021. február 1-től február 12. éjfélig tart. A játékban részt vehet mindenki, aki a nyereményjáték leírásában rögzített játékleírás szerint jár el.

Sorsolás: 2021. február 13.

A nyereményt az alábbiakat tartalmazza: két éjszaka a Catalog Boutique Roomsban két fő részére, páros brunch ajánlat a Vintage World virágos reggelizőjében és egy romantikus habrózsa box, valamint egy finom vacsora és esti koccintást két főre 15.000.- forint értékben a DiVino Debrecenben.

A nyertes nyereményét előre egyeztetett időpontban használhatja fel a Vintage World, Divino Debrecen és Catalog Boutique Rooms nyitását követő fél éven belül. Eredményhirdetés a nyereményjáték leírását tartalmazó bejegyzésben, valamint a Vintage World Instagram oldalán kerül közzétételre. A nyertes az eredményhirdetést követően 10 napon belül jelentkezhet a nyereményért.

Sok szerencsét kívánunk!

Nyereményjátékunkra a Facebook nyereményjáték szabályzata vonatkozik, a nyereményjáték ideje alatt a szervezők részéről nem történik felhasználói adatgyűjtés és adatkezelés.>