Peony in Cup — bazsarózsa tölcsérben ajándék

2190 Ft

Termékinformációk

Peony in Cup 1 darab pasztell hangulatú bazsarózsaszál stílusos és különleges Vintage World tölcsérben. Örökké virágzó és különleges ajándék szeretteidnek jeles alkalmakra: legyen az születésnap, névnap, ballagás, érettségi, anyák napja, pedagógus nap vagy éppen Valentin-nap.

Szállítási információk

A kiszállítást a GLS futárszolgálat végzi. A kiszállítás a megrendelést követően 2-3 munkanapon belül történik, amennyiben minden fizetési kötelezettségnek eleget tett a vevő.

 

Készleten

Ingyenes kísérőkártya szövege:

Válassz a lehetőségek közül!

Leírás

Különleges, örökké tartó ajándékot keresel szeretteidnek? Mesés rózsadobozaink, habrózsa és peony selyemvirág kompozícióink, ballagási ajándékötleteink, esküvői és home decor termékeink között garantáltan megtalálod kedvencedet!

Peony in Cup — bazsarózsa tölcsérben

Peony in Cup pasztell hangulatú bazsarózsaszál stílusos Vintage World tölcsérben. Örökké virágzó és különleges ajándék szeretteidnek jeles alkalmakra, legyen az születésnap, névnap, ballagás, érettségi, anyák napja, pedagógus nap vagy éppen Valentin-nap.

Kíváncsi vagy a Vintage World teljes, online rendelhető esküvői kollekciójára? Találd meg Te is kedvenceidet!

Tekintsd meg teljes kínálatunkat: www.vintageworld.hu vagy böngéssz aktuális híreink, legújabb szépségeink és finomságaink között Facebook és Instagram oldalainkon!