Liriel

8990 Ft

Készleten

Kategória CIKKSZÁM: VWK4 Címkék:

Leírás

Liriel angyal aura kvarc karkötő, fehér színben 3 db kiegészítővel.

Angyal aura kvarc karkötő:

Ez a kristály harmóniába segíti a szervezetet és a csakra rendszert, segítheti megteremteni a test – lélek – szellem egységét és a szervezet öngyógyító folyamatait erősíti. A benne lévő ásványoknak köszönhetően védheti az aurát a nem kívánatos energiáktól. Tisztíthatja és újra energiával töltheti fel a test körüli energia mezőt. Enyhítheti a szédülést, hányingert. Nyugtathatja az idegrendszert. Ez a kristály megerősíti bennünk az akaraterőt és a bátorságot. Segíthet leküzdeni a félelmet és a pánikot. Fizikai szinten a hegyi kristály és az aura kvarcok az egész szervezetre jótékony hatásúak, az immunrendszert erősítik, emésztésre, szívműködésre, pajzsmirigyre, torokra és az idegrendszerre hat.

Energiával feltöltött viselést kívánunk!

Naya ékszereket elegáns bársony tasakokban postázzuk. Kérhető szép dobozban is, amit külön kell vásárolni hozzá.

Tekintse meg a dobozt az alábbi linkre kattintva.

Az ajándék tökéletes választás lehet egyedi meglepetésként születésnapra, névnapra, ballagásra és egyéb különleges alkalmakra.

A fent említett holisztikus gyógyítási tulajdonságok nem helyettesíthetik az orvosi kezelést, de nagyban támogathatják azt. A weboldalunkon megtalálható ásványékszereket elsősorban nem gyógyászati céllal értékesítjük, így ilyen célú felhasználása csakis a vásárló saját felelősségére történhet, amiért webáruházunk felelősséget nem vállal.

Forrás:

  • Judy Hall: Varázslatos kristályok
  • Judy Hall: Kristálybiblia
  • Dr. Csomai Zita: Gyógyító kristályok

Kövess minket Facebook-on és Instagramon, ahol folyamatosan megújuló tartalmakkal és újdonságokkal várunk

 

 

Szállítás:

A kiszállítást a GLS futárszolgálat végzi.
A kiszállítás a megrendelést követően 2-3 munkanapon belül történik, amennyiben minden fizetési kötelezettségnek eleget tett a vevő.

Ajándékba rendeled?
Kérd a rendeléshez ingyenes kísérőkártyáinkat, alkalomhoz illő felirattal. (Válaszd ki a számodra megfelelő kísérőkártya szöveget a listából)