Good Girl De Luxe – Virágdoboz

32990 Ft

Szállítás:

A kiszállítást a GLS futárszolgálat végzi.
A kiszállítás a megrendelést követően 2-3 munkanapon belül történik, amennyiben minden fizetési kötelezettségnek eleget tett a vevő.

Készleten

Kategóriák: , Cikkszám: deL9

Leírás

Ajándékozni készülsz?

Válaszd prémium kategóriás virágdobozaink közül, melyeket csodás parfümökkel, kozmetikai termékekkel tettünk még exkluzívabbá.

A Good Girl De Luxe – Virágdoboz egy Carolina Herrera Good Girl 30ml parfümből és egy St. Petersburg típusú, fekete habrózsadobozból áll, melyet 35 szál vörös habrózsából készítettünk. A Good Girl De Luxe – Virágdoboz kitűnő ajándékötlet lehet különleges alkalmakra. Ballagás, diplomaosztó, anyák napja, valentin nap és egyéb különleges eseményekre.

Carolina Herrera Good Girl parfüm leírása 30ml

Ön pontosan tisztában van azzal, hogy mikor van itt a tűsarkú és a csábos ruha, illetve a balettcipő és fodros szoknya ideje. A Carolina Herrera Good Girl Eau de Parfum mindig a megfelelő női oldalát emeli ki. Azt, amelyiket akarja. Azt, amelyikre pont szüksége van.

  • mindennap viselhető, keleties virágos illat
  • kifejezésre juttatja a nők kettős karakterét
  • tűsarkú formájú, egyedülálló üvegcse
Az illat összetétele

Már a fejillatával új függőséget indít el önben, ami az illatkompozícióba elsőként belépő mandulának köszönhető. Ezután öntudatosan és merészen előlépnek az illatnak mélységet és csáberőt adó különleges tubarózsa akkordjai. Végül a tökéletes érzéki élményre a melengető tonkabab és a kakaó esszenciája teszi fel a koronát.

Az illat története

A Good Girl a nő kettősségét tükrözi. Merészségét és csáberejét. Kecses eleganciáját és titokzatosságát. Vagyis az ellentmondásosságában megnyilvánuló, modern, öntudatos nőt jeleníti meg. A Good Girl parfüm egyedülállósága összetéveszthetetlen üvegcséjének is köszönhető. A rendkívül magas fekete tűsarkú véglegesre formálja az Eau de Parfum karakterét. Az „It’s so good to be bad“merész kijelentést valló lány történetét Karlie Kloss modell vállalta fel.

Összetétel:

Fej: mandula
Szív: arab jázmin, tubarózsa
Alap: kakaó, tonkabab
Az illat fajtája: orientális, virágos

Az illatszereket és parfümöket a https://primorcosmetics.hu/ forgalmazza.

Tekintsd meg teljes kínálatunkat: www.vintageworld.hu

Aktuális híreink, legújabb termékeink: www.facebook.com/vintageworld.hu

Érdekelheti még…