Daisy De Luxe – Rózsadoboz

23490 Ft

Készleten

Ingyenes kísérőkártya szövege:

Válassz a lehetőségek közül!

Kategória CIKKSZÁM: DEL3-1

Leírás

Ajándékozni készülsz?

Válassz prémium kategóriás virágdobozaink közül, melyeket csodás parfümökkel, kozmetikai termékekkel tettünk még exkluzívabbá.

A Daisy De Luxe virágdoboz egy Marc Jacobs Daisy 30 ml-es parfümből és egy Sydney típusú bézs habrózsadobozból áll, melyet 16 szál fehér habrózsából készítettünk szeretettel.

 

Marc Jacobs Daisy luxus illatról:

– sziporkázó virágos-fás illat

– fiatalos, romantikus nőknek

– mindenekelőtt nappali viseletre való

Az illat összetétele

Az illat nyitányában ötletesen áradnak szét az erdei gyümölcsök gyümölcsös akkordjai, az ibolyalevelek intenzíven zöld aromája és a zamatos grépfrút üde jegyei. Kis idő után kibontakozik az elegáns virágos szívillat, amely ibolya, jázmin és gardénia jegyekkel indít. Az illatkompozíció finom púderes alapját fehér fa, pézsma és egy cseppnyi vanília alkotja.

Az illat története

A Daisy Eau de Toilette a boldogság és az optimizmus megtestesülése. Ezt tükrözi a retró műanyag százszorszépekkel díszített kupakkal ellátott játékos üvegcse is. A 2007-ben kereskedelmi forgalomba kerülő idők felett álló illatot a legendás parfümőr, Alberto Morillas készítette.

 

Daisy De Luxe virágdoboz kitűnő ajándékötlet lehet különleges alkalmakra: ballagás, diplomaosztó, anyák napja, valentin nap, születés- és névnapok, s egyéb emlékezetes események.

 

Az illat hivatalos forgalmazója a Primor Cosmetics: https://lovebrands.hu/

Tekintsd meg teljes kínálatunkat: www.vintageworld.hu

Aktuális híreink, legújabb termékeink: www.facebook.com/vintageworld.hu

A doboz átmérője: 16 cm
A doboz magassága: 13 cm

Szállítás:

A kiszállítást a GLS futárszolgálat végzi.
A kiszállítás a megrendelést követően 2-3 munkanapon belül történik, amennyiben minden fizetési kötelezettségnek eleget tett a vevő.