Chloé Pink de Luxe – Virágdoboz

40280 Ft

Készleten

Ingyenes kísérőkártya szövege:

Válassz a lehetőségek közül!

Kategória CIKKSZÁM: DEL8-3

Leírás

Ajándékozni készülsz?

Válaszd prémium kategóriás virágdobozaink közül, melyeket csodás parfümökkel, kozmetikai termékekkel tettünk még exkluzívabbá.

Chloé Pink de Luxe – Virágdobozunk egy Chloé Signature 30ml parfümből és egy rózsaszín dobozból áll, melyet 8 szál gyönyörű selyem rózsából készítettünk.

A Chloé Pink de Luxe – Virágdoboz kitűnő ajándékötlet lehet különleges alkalmakra. Ballagás, diplomaosztó, anyák napja, valentin nap és egyéb különleges eseményekre.

Chloé Signature parfüm 30ml:

A Chloé Signature edp valóban megtestesíti a Chloé-nő kreatív, magabiztos egyéniségét. Friss, nőies illat, vele született eleganciával. Könnyű virágos illat fiatal lélekkel. Heves, elegáns és nagyon nőies. A Chloé parfüm már az elején feltárja a saját személyiségét a tökéletes hármas kombináció segítségével – frézia, bazsarózsa és licsi. Ezzel egyidejűleg virágzik a szív a halhatatlan rózsa illatával. A végleges árnyalatot a mósusz, borostyán és a természetes cédrus kompozíciója adja meg.

Az illatot kb. 20 cm távolságból permetezze a csuklójára, nyakára, vagy a testére. Vigyázzon, hogy a permet szájba vagy szembe ne kerüljön.

Az illatszereket és parfümöket a https://primorcosmetics.hu/ forgalmazza.

Tekintsd meg teljes kínálatunkat: www.vintageworld.hu

Aktuális híreink, legújabb termékeink: www.facebook.com/vintageworld.hu

Szállítás:

A kiszállítást a GLS futárszolgálat végzi.
A kiszállítás a megrendelést követően 2-3 munkanapon belül történik, amennyiben minden fizetési kötelezettségnek eleget tett a vevő.