Chloé De Luxe Pastel – Virágdoboz

28280 Ft

Készleten

Ingyenes kísérőkártya szövege:

Válassz a lehetőségek közül!

Kategória CIKKSZÁM: VWGRAT10-2-1-2

Leírás

Kézzel készített 9 szálas Chloé ballagási rózsadoboz fehér habrózsákból, bézs dobozban Gratulálunk felirattal.

A habrózsa doboz a gyártás minden folyamatában egyedileg és kézzel készül. A Chloé ballagási rózsadoboz kitűnő ajándékötlet lehet különleges alkalmakra: ballagás, diplomaosztó, érettségi és egyéb különleges események szuper meglepetése.

Chloé De Luxe – Virágdoboz-unk egy Chloé Signature 30ml parfümből és egy Sydney típusú bézs habrózsadobozból áll, melyet 9 szál habrózsából készítettünk.

Chloé Signature parfüm 30ml:

A Chloé Signature edp valóban megtestesíti a Chloé-nő kreatív, magabiztos egyéniségét. Friss, nőies illat, vele született eleganciával. Könnyű virágos illat fiatal lélekkel. Heves, elegáns és nagyon nőies. A Chloé parfüm már az elején feltárja a saját személyiségét a tökéletes hármas kombináció segítségével – frézia, bazsarózsa és licsi. Ezzel egyidejűleg virágzik a szív a halhatatlan rózsa illatával. A végleges árnyalatot a mósusz, borostyán és a természetes cédrus kompozíciója adja meg.

Az illatot kb. 20 cm távolságból permetezze a csuklójára, nyakára, vagy a testére. Vigyázzon, hogy a permet szájba vagy szembe ne kerüljön.

 

Az illat hivatalos forgalmazója a Primor Cosmetics: https://lovebrands.hu/

Tekintsd meg teljes kínálatunkat: www.vintageworld.hu

Aktuális híreink, legújabb termékeink: www.facebook.com/vintageworld.hu

A doboz szélessége: 12 cm
A doboz hossza: 12 cm

Szállítás:

A kiszállítást a GLS futárszolgálat végzi.
A kiszállítás a megrendelést követően 2-3 munkanapon belül történik, amennyiben minden fizetési kötelezettségnek eleget tett a vevő.

Ajándékba rendeled?
Kérd a rendeléshez ingyenes kísérőkártyáinkat, alkalomhoz illő felirattal. (Válaszd ki a számodra megfelelő kísérőkártya szöveget a listából)