Blush Peonies Esküvői Virágdoboz – köszönőajándék

16990 Ft

Termékinformációk

Blush Peonies köszönőajándékunk meseszép és megszólalásig élethű statement púderrózsaszín bazsarózsák és egy csipetnyi zöld tökéletes harmóniáját hordozza egy gyönyörű virágkompozícióban. Örökké virágzó esküvői csoda, mely virágbox tökéletes asztaldísznek és köszönőajándéknak egyaránt.

Szállítási információk

A kiszállítást a GLS futárszolgálat végzi. A kiszállítás a megrendelést követően 2-3 munkanapon belül történik, amennyiben minden fizetési kötelezettségnek eleget tett a vevő.

 

Készleten

Leírás

Szeretnéd, ha valóban a tökéletes esküvői dekoráció díszítené életed legszebb napját, ugyanakkor egyelőre nem vagy biztos benne, mire is vágysz pontosan? Tartasz tőle, hogy a nagy nyári hőségben az asztalokat díszítő élővirágok összeesnek majd, esetleg az est végére hervadtnak tűnhetnek? Szeretnéd, ha Édesanyátoknak, Édesapátoknak és Nagyszüleiteknek szóló köszönőajándék egy életen át otthonukat díszítené, emlékeztetve őket gyermekeik nagy napjára, a pillanat szépségére? Válaszd exkluzív, prémium minőségű selyemvirágokból készült esküvői virágdoboz-ainkat!

Vintage World esküvői kollekció | Blush Peonies esküvői virágdoboz

Blush Peonies esküvői virágdoboz köszönőajándékunk meseszép és a megszólalásig élethű statement púderrózsaszín bazsarózsák és egy csipetnyi zöld tökéletes harmóniáját hordozza egy gyönyörű virágkompozícióban. Örökké virágzó esküvői csoda, mely virágbox tökéletes asztaldísznek és köszönőajándéknak egyaránt.

Kíváncsi vagy a Vintage World teljes, online rendelhető esküvői kollekciójára? Találd meg Te is kedvenceidet!

Tekintsd meg teljes kínálatunkat: www.vintageworld.hu vagy böngéssz aktuális híreink, legújabb szépségeink és finomságaink között Facebook és Instagram oldalainkon!