Blush Roses Esküvői Virágdoboz – köszönőajándék

16990 Ft

Készleten

Ingyenes kísérőkártya szövege:

Leírás

Szeretnéd, ha valóban a tökéletes esküvői dekoráció díszítené életed legszebb napját, ugyanakkor egyelőre nem vagy biztos benne, mire is vágysz pontosan? Tartasz tőle, hogy a nagy nyári hőségben az asztalokat díszítő élővirágok összeesnek majd, esetleg az est végére hervadtnak tűnhetnek? Szeretnéd, ha Édesanyátoknak, Édesapátoknak és Nagyszüleiteknek szóló köszönőajándék egy életen át otthonukat díszítené, emlékeztetve őket gyermekeik nagy napjára, a pillanat szépségére? Válaszd exkluzív, prémium minőségű selyemvirágokból készült esküvői virágdoboz-ainkat!

Vintage World esküvői kollekció | Blush Roses esküvői virágdoboz

Blush Roses esküvői virágdoboz köszönőajándékunk meseszép és a megszólalásig élethű statement púderrózsaszín rózsák és egy csipetnyi zöld tökéletes harmóniáját hordozza egy gyönyörű virágkompozícióban. Örökké virágzó esküvői csoda, mely virágbox tökéletes asztaldísznek és köszönőajándéknak egyaránt.

Kíváncsi vagy a Vintage World teljes, online rendelhető esküvői kollekciójára? Találd meg Te is kedvenceidet!

Tekintsd meg teljes kínálatunkat: www.vintageworld.hu vagy böngéssz aktuális híreink, legújabb szépségeink és finomságaink között Facebook és Instagram oldalainkon!

Termékinformációk

Blush Roses köszönőajándékunk meseszép és megszólalásig élethű statement púderrózsaszín rózsák és egy csipetnyi zöld tökéletes harmóniáját hordozza egy gyönyörű virágkompozícióban. Örökké virágzó esküvői csoda, mely virágbox tökéletes asztaldísznek és köszönőajándéknak egyaránt.

Szállítási információk

A kiszállítást a GLS futárszolgálat végzi. A kiszállítás a megrendelést követően 2-3 munkanapon belül történik, amennyiben minden fizetési kötelezettségnek eleget tett a vevő.