Autumn vibes – ajándékbox

25790 Ft27690 Ft

Törlés

Ingyenes kísérőkártya szövege:

Leírás

Megérkezett az ŐSZ és vele együtt a szomorkás hangulatú, esős, borongós őszi napok is. Na de ez nem jelenti azt, hogy a mi kedvünknek is ilyennek kell lennie.

Autumn vibes – ajándékboxunk segít átvészelni az őszi, melankolikus napokat.

A box tartalma:

  • 1 db őszi bögre (választható: Hello Fall bögre vagy Hello pumpkin bögre)
  • 1 db üveges forró csokoládé különlegesség (választható ízek: ruby csoki, tejcsoki, fehércsokoládé, karamell)
  • 1 db választható őszi mintájú Relax Blanket takaró
  • 1 db Yankee candle választható kicsi gyertya

Kérjük rendelés során válasszák ki a kért könyvet és írják meg nekünk, hogy melyik őszi mintájú bögrét, forró csoki különlegességet, gyertyát és takarót szeretnék a csomagban látni!

 

 

Tekintsd meg teljes kínálatunkat is: www.vintageworld.hu vagy böngéssz kedvedre aktuális híreink, legújabb alkotásaink és virágos reggelizőnk finomságai között a Facebook és Instagram oldalainkon!

További információk

Választható könyvek:

Orvos-Tóth Noémi: Örökölt sors, Delia Owens: Ahol a folyami rákok énekelnek, Anne L. Green: Toszkána vére, Edith Eva Eger: Az ajándék, Matthew Mcconaughey – Zöldlámpa, Kepes András: A boldog hülye és az okos depressziós, Anne Jacobs: A villa öröksége, Peter Wohlebben: A fák titkos élete, B.E.Belle: Szépségek, Richard Osman: A csütörtöki nyomozó-klub, Guillaume Musso: Most, George Orwell: Állatfarm

Szállítási információk

A kiszállítást a GLS futárszolgálat végzi. A kiszállítás a megrendelést követően 2-3 munkanapon belül történik, amennyiben minden fizetési kötelezettségnek eleget tett a vevő.