SZÖVEG

 

NYEREMÉNYJÁTÉK

Nyerd meg a képen látható De Luxe rózsadobozunkat az igazán nőies és kifinomult illatú Chloé Les Mini 20 ml-es luxus parfümmel!

 

A játék feltételei:

– Like-old a bejegyzést

– Jelöld meg kommentben egy barátodat/barátnődet

– Kövesd az alábbi oldalakat: @vintageworldhu, @vintageworldroses @primorcosmetics

 

Sorsolás: 2020. július 17.  A sorsoláskor a játék feltételei ellenőrzésre kerülnek.

A játékszabályzat az alábbi linken található, es a játékra való jelentkezessel automatikusan elfogadásra kerül:

Ez a tartalom nem az Instagram által szervezett, illetve nem az Instagram által szponzorált (az Instagram platform használatán túl). A résztvevők ezzel elfogadják az Instagram használati szabályzatát.

 

SZABÁLYZAT

 

 1. A játék elnevezése, a játék meghatározása

A játék elnevezése: NYEREMÉNYJÁTÉK

A játékban résztvevők a játék kapcsán Instagramon „Követés” (Follow) kapcsolatot alakítanak ki a @vintageworld @vintageworldroses és @primorcosmetics profiljával és az adott képet „Kedvelik”, és a feltételekben meghatározott módon kommentet írnak a kép alá.

A játékban részt vevők közül egy, véletlenszerűen kiválasztott (kisorsolt) játékos (továbbiakban: Nyertes) részesül nyereményben. A játékhoz az Instagramnak nincs köze, a Játékkal kapcsolatban semmilyen felelősséggel nem tartozik. Az Instagram a Játékot nem szponzorálja, támogatja, felügyeli, illetve más módon sincs kapcsolatban a Játékkal.

 1. A nyereményjátékban való részvétel személyi feltételei

A nyereményjátékban minden magyarországi lakcímmel rendelkező természetes személy részt vehet. A nyereményjátékban részt vevők jelen Játékszabályzatban meghatározott feltételeket és szabályokat magukra nézve kötelezőnek fogadják el.

 1. A játék időtartama

A játék 2020. 07. 04. napján kezdődik és 2020. 07.17. 23:59-ig tart.

 1. A nyereményjátékban való részvétel tárgyi feltételei

A játékban minden olyan, a 2. pontban említett személy (továbbiakban: Játékos) részt vehet, aki rendelkezik saját Instagram  felhasználói fiókkal, amennyiben személye annak alapján azonosítható. A Szervező nem vállal felelősséget a névazonosság, vagy a nyertesek azonosításának bármely egyéb hibájából eredő következményekért. A nyereményjáték a résztvevők számára ingyenes és semmilyen vásárlási kötelezettséggel nem jár.

 1. A játékra való jelentkezés módja

A játékban való részvételre irányuló, kifejezett ráutaló magatartással történő jelentkezésnek minősül, ha a Játékos a nyeremény megszerzésének céljából „Követés” („Follow”) kapcsolatot alakít ki a @vintageworld @vintageworldroses és @primorcosmetics Instagram oldalával, és „Kedveli” a @vintageworldhu Instagram oldalán található játékra irányuló 2020. július  4-én közzétett képét, valamint a fotó alatt a feltételeknek meghatározott módon kommentel, és megjelöli („taggeli”) 1 ismerősét. Más jelentkezési módot a Szervező nem fogad el.

A nyereményjátékban minden olyan magyarországi lakcímmel rendelkező természetes személy részt vesz, aki 2020. 07.17. 23:59 óráig

 • @vintageworldhu július 4-én közzétett, a játékra irányuló képet „Kedveli”, kommentel alá a fent meghatározott módon, melyben 1 ismerősét megjelöli, valamint a @vintageworld @vintageworldroses és @primorcosmetics hivatalos Instagram oldalát követi.
 1. Nyeremények

A nyereményjátékban az összes, az Instagram képet kedvelő, kommentelő (és „taggelő”), valamint a hivatalos Instagram oldalt követő személy között kerül kisorsolásra a nyeremény: a képen látható Sydney 35 szálas rózsabox és 20ml-es Chloe parfüm. A nyereményjáték keretében tehát 1 Nyertest sorsolunk ki az Instagramon.

 1. A sorsolás ideje és a nyertesek értesítése

A nyereményjáték 2020.07.17. 23:59 óráig tart. A sorsolás és a Nyertesek kiértesítése egy héten belül megtörténik. A Nyertest az Instagramon keresztül a játékra irányuló kép alatt kommentben értesítem. A nyeremény átvételének pontos helyét és idejét a Nyertessel a kapcsolatfelvétel után egyeztetem. A kapcsolatfelvételt a Nyertesnek kell kezdeményeznie.

 1. A nyeremény átvételének feltételei

A Szervező nem vállal felelősséget azért, ha a Nyertes nem veszi fel a kapcsolatot a szervezővel a Nyertes nevének ismertetése után legkésőbb 2020. 07.31. 22:00-ig, és így elesik a nyereménytől. A játékban részt vevők hozzájárulnak ahhoz, hogy @vintageworldhu hivatalos Instagram oldalán győzelmük esetén közzétegye a nevüket. A játékban részt vevők vállalják, hogy győzelmük esetén jogosultságukat személyazonosító okirattal igazolják. A nyereményt a Szervezők juttatják el a Nyerteshez, saját költségükön.

 1. A Szervező jogai

A Szervező kizárja felelősségét bármely kártérítési, kártalanítási igényért a nyereményjátékban való részvétel során, a játék esetleges hibáiból, hiányosságaiból, hibás működéséből eredő vagy ahhoz kapcsolódó költségekért, károkért, veszteségért. Nem vállal felelősséget továbbá azért sem, ha a játék időtartama alatt a @vintageworldhu hivatalos Instagram oldala neki fel nem róható okból időszakosan nem érhető el. A szervező fenntartja magának a jogot, hogy a játék feltételeit a résztvevők tájékoztatása mellett megváltoztassa. A tájékoztatást elegendő a játék felhívással azonos módon megtenni. A résztvevők elfogadják, hogy a nyereményjátékban való részvétel során a Játékszabályzatban foglaltak bárminemű megszegésével a szervező számára okozott kárért teljes körű felelősséggel tartoznak. A szervező nyereményjátékban való részvétel lehetőségét és a nyeremény átvételét a Játékszabályzat megszegése esetén bármely játékostól megvonhatja.

 1. Adatkezelés

A nyereményjáték során a szervező nem jut személyes adatokhoz. A nyilvános adatok kezelése az Instagram minden felhasználó számára biztosított lehetőségei és szabályai alapján történik.