TOP 10 Ballagási Ajándékötlet

TOP 10 Ballagási Ajándékötlet

 

Már csak néhány nap van hátra a tanévből, és amíg az alsóbb osztályok diákjai a vakációt várják sóvárogva, addig a végzősökre életük egyik fontos pillanata, a ballagás vár. Ha ballagó szerettünknek keresünk ajándékot, nehéz megtalálni a sok elcsépelt ballagási ajándékötlet között azt, ami igazán emlékezetessé teszi ezt az ünnepet.

Megmutatjuk nektek 2022 TOP 10 ballagási ajándékötletét. Különlegesek, szépek és garantáltan imádni fogjátok őket!

#1 A CUKI

Macis habrózsadobozunk az, amivel biztosan nem tudsz melléfogni: annyira cuki, hogy a lányok egyenesen rajonganak érte. Egyedi igények szerint, kézzel készítjük, választható idézettel. A dobozban lévő habrózsák pedig örökké virágoznak, soha nem hervadnak el, ezért évek múltán is felidézik az örömteli pillanatokat.

 

#2 A LETISZTULT

ballagási ajándékötletek

For HER ♡ Ajándék box Törley Rosé-val, különleges ballagási keksszel, ballagó sapkával és ballagószalaggal. Ez a nem mindennapi összeállítás szinte bárki számára telitalálat lehet, ha ajándékozásra készülünk. Szuper meglepetés továbbá, ha pénztárcabarát, mégis fantáziadús meglepetést szeretnél adni szeretteidnek.

 

#3 A FÉRFIAS

Elegáns doboz Jack Daniels whiskey-vel, egyedi, feliratos ballagási keksszel és ballagó sapkával. Fiúk, férfiak számára mindig nehezebb ajándékot választani, ezzel a pasis szettel viszont tuti örömet okozhatsz a ballagó srácoknak is. Angol és magyar feliratú keksszel is választható stílusos meglepetés.

 

#4 A GOURMET

ballagási ajándékötlet

Kávéválogatás espresso csészével és isteni csokiba mártott finomságokkal. Ha pedagógusnak keresel ajándékot, ennél jobbat nem találsz! Lepd meg kedvenc tanárodat különleges, izgalmas ízválogatásunkkal, és mindig emlékezni fog rád.

 

#5  A SZÍVHEZSZÓLÓ

ballagási ajándékötlet

Fahéjas mandula, Törley Rosé, mennyei illatú Yankee gyertya és egy arany keretbe foglalt, szívhezszóló köszönet a legjobb tanároknak. Megható és kreatív ajándék azoknak a pedagógusoknak, akikre mindig öröm lesz emlékezni.

 

A MESEVILÁG SZERELMESEINEK is kedveskedünk, hiszen bohókás, habos-babos csoda csokraink és boxaink garantáltan elnyerik az ajándékozott szívét.

 

#6 AZ ÖRÖK GYEREK

Chupa Chups nyalóka és édességek, a tökéletes kombó ahhoz, hogy újra kisgyereknek érezhessük magunkat, mindez egy elegáns dobozba csomagolva.

 

#7 EHETŐ CSOKROK

 

Ha még mindig olyan nagy odafigyeléssel és szeretettel eszel meg egy Kinder tojást, mint gyerekként, akkor ezek a Kinder csokrok tökéletes ajándékötletek lehetnek. Válaszd Kinder tojásból vagy Kinder finomságokból készült ehető csokrainkat.

 

#8 A HARRY POTTER RAJONGÓ

Vajsör, Harry Potter ihlette kekszek, és persze Bagoly Berti minden ízű drazséja. Expecto Patronum varázslatos box válogatásaink garantáltan elnyerik az ifjú mágusok szívét.

 

#9 A HABOS RÓZSASZÍNŰ

Egy kis csipetnyi rózsaszín, egy nagy adag édesség na meg persze még egy kicsi rózsaszín és BUMM! máris elkészült ez a két, habos babos boxválogatásunk. Sós karamell pereccel és 4 db isteni finom forró csoki bomba szív, amelyek egy eddig ismeretlen magasságba emelik a FINOM szó fogalmát. Ballagásra is nagyszerű ötlet lehet.

 

#10 AZ UNIKORNIS KEDVELŐ

Cuki unikornisos tojás figura vagy jegyzettömb egy Vintage World örök életű habrózsával párosítva. Az ajándékozott még évek múlva is örömmel fog visszaemlékezni.

 

 

Újdonságaink mellett számos szuper meglepetést találtok webáruházunk BALLAGÁSI MEGLEPETÉSEK mappájában is, érdemes végiglapozni őket. További szuper ballagási ajándékötletekért kattints ide.

Légy a Vintage World közösség tagja! Értesülj legújabb termékeinkről, újdonságainkról Instagram és Facebook oldalunkon!

Csatlakozz a Vintage World közösséghez!

Ne maradj le újdonságainkról, limitált különlegességeinkről!
Iratkozz fel hírlevelünkre!