Hajtippek

Hajtippek Debrecen-ben – Vintage World

Különleges fejdíszekből sosem elég: idén nyáron is szuper divatosnak számítanak a virágokkal, strasszokkal, tollakkal vagy éppen egy csipetnyi csipkével megbolondított hajbavalók. A fesztiválok idején igazi must have darabok, mindemellett szerencsére hétköznapi outfitünk részeként is jól kihasználatóak. Egy ügyesen megválasztott, extravagáns fejdísszel ugyanis legegyszerűbb összeállításainkat is különlegessé és egyedivé varázsolhatjuk. Mai cikkünkben három szuper gyorsan elkészíthető hajviseletet mutatunk Nektek, melyeket könnyedén megvalósíthattok otthon is.

 

I. Laza hullámok
hajtippek debrecen

Ha igazán romantikus, nőies megjelenésre vágyunk, egy hajsütővas segítségével készítsünk laza hullámokat, mellyel mesésen mutatnak a hatalmas virágokból álló, kreatív fejdíszek. Fesztiválokra farmer sorttal, basic felsővel és kimonoval egyszerűen tökéletes viselet, míg a hétköznapokon vagy nyaraláskor lenge maxi ruhával is bevethetjük. A siker garantáltan nem marad el 🙂

hajtippek debrecen

II. Extravagáns fonat
hajtippek debrecen

A virágos és tollas fejdíszekhez kifejezetten jól passzolnak a kreatív fonatok is. Amennyiben vastagszálú, hosszabb hajunk van, elég egyszerűen kettéválasztani és az egyik oldalon befonni hajunkat (választhatjuk például a méltán népszerű halszálkafonást), míg vékonyszálú haj esetén szuper megoldás lehet több apró fonat készítése. Szintén villámgyors megoldás, ráadásul a hőségben is igazán praktikus.

 

III. Konty
hajtippek debrecen

Egy hajfánk segítségével elkészített konty mindössze néhány percet vesz igénybe, mutatós, ráadásul a nagy nyári kánikulában igazán kényelmes hajviselet. Válasszunk hozzá kisebb méretű, bőrszíjra erősített fejdíszt, s a bőr segítségével tekerjük körbe a kontyon, így rögzítve azt.
TIPP! Egy pasztell árnyalatú virágokból álló fejdísszel egész biztosan nem lőhetünk mellé, hiszen bármelyik lenge nyári blúzunkkal vagy csinos ruhánkkal jól kombinálható a későbbiekben.

Kérlek kövess minket Facebook-on és Instagramon, ahol folyamatosan megújuló tartalmakkal és újdonságokkal várunk!

Csatlakozz a Vintage World közösséghez!

Ne maradj le újdonságainkról, limitált különlegességeinkről!
Iratkozz fel hírlevelünkre!