Habrózsa dobozaink története

 Lélek az élettelenben!

…Amíg az utolsó rózsa el nem hervad!

Kedves Olvasóink!
Ezúttal egy számunkra nagyon fontos és meghatározó terméket, a Habrózsadoboz története-t szeretnénk megosztani veletek, a mi kis tündérmesénket. Sok-sok átdolgozott óra és kitartás árán jutottunk el mostanra odáig, hogy az ország minden zugába szállítottunk már ki habrózsa dobozokat.

habrózsadoboz története2014-ben, mikor még a Vintage World Cafe & Shop csupán egy álom volt számomra, azon gondolkodtam, hogyan lehetne valami újat, tartósat alkotni a virágok és az ajándékozás terén.  Gyakorlatilag villámcsapásként jött az ihlet! Miért ne lehetne a művirágokat új köntösbe öltöztetve, lerombolva minden sztereotípiát egy egyedi ajándékmegoldást alkotni virágok formájában!
Kicsit kreatívkodtam, ügyködtem, inspirálódtam és elkészítettem életem első habrózsa dobozait!   Nem voltak tökéletesek, ma már más szemléletben és stílusban készítjük el őket, de szerethetőek, és ami számomra még fontosabb, hogy az én „gyermekeim” voltak.
Mindenkinek el kell kezdeni valahol! Ne adjátok fel soha az álmaitokat, éljétek úgy a mindennapjaitokat, hogy mindig egy kicsit közelebb kerüljetek a céljaitokhoz! Kitartással és alázatos munkával sikerülni fog előbb vagy utóbb.

Mikor elkezdtem a habrózsa dobozok gyártását még nem volt üzletem, így találnom kellett egy megoldást, hogyan is tudnám értékesíteni a dobozokat.  A közösségi média és az internet kézen fekvő megoldásnak tűnt, így létrehoztunk egy webáruházat és folyamatos közösségi média kommunikációval próbáltuk megmutatni nektek újdonságainkat. Időbe telt mire megismertetek minket, de néhány hónap után már annyi megrendelést teljesítettünk, hogy az alapanyagok beszerzése is problémát jelentett néha. A fejlődés útjára kellett lépnünk. A folyamatos termékfejlesztés mellett, elengedhetetlen volt az online világ és kereskedelemről szerzett információink és készségeink fejlesztése, hogy az ország minden pontján megismerhessétek a mi kis csoda dobozainkat!

Ma már több új munkatárs segítségével és folyamatosan bővülő készlettel, termékpalettával igyekszünk teljesíteni az elképzeléseiteket és az ország minden pontjára eljuttatni hozzátok a habrózsa dobozokat!

habrózsadoboz története

De miért szép a habrózsa?  Milyen alkalomra ideális? Miért ragadott már meg annyi embert a habrózsa dobozok varázsa?

Nem élő, de a dobozainknak lelke van!

habrózsadoboz történeteIgyekeztünk a lelkünk egy részét is belevarázsolni a dobozaink szépségébe. Minden egyes dobozt úgy próbálunk megtervezni, hogy minél élőbb, természetesebb hatást keltsen. Mikor elkezdtem, sokáig keresgéltem és próbálgattam a különböző művirágokat, mire megtaláltam ezeket az egészen élő hatású polifoam rózsákat. Nem csak a virágok kiválasztása, de a doboz megtervezése, a színvilága, a szalagok és a festés is sokat számít. Egyfajta harmóniát szerettem volna teremteni az alkotóelemek között.

A habrózsa boxaink legnagyobb erénye és titka az elő virággal ellentétben, hogy nem hervad el! Örök emlékül szolgálnak minden alkalomra. Nem titok, hogy sokkal jobban szeretek élő virágokkal dolgozni, de azok sajnos néhány nap, hét után elveszítik szépségüket. Habrózsa dobozaink szépsége évek múltán is kitart, az otthon dekorációjának tökéletes és kitartó díszévé válhat. Különösebb gondozást nem igényel, legfeljebb a rászálló portól kell néha megtisztítani.

Szolid, letisztult mégis mutatós és egyedi ajándékozási ötlet egy törődő gondolattól egészen egy születésnapi, esküvői vagy diplomaosztós meglepetésig!

Tudjátok miért szeretek ezzel foglalkozni?

Annyiszor feladhattuk volna, mikor kisebb-nagyobb akadályokba ütköztünk. De Ti mindig erőt adtatok nekünk! Annyi, de annyi pozitív visszajelzést kaptam tőletek az évek alatt, hogy úgy éreztem muszáj folytatni. Felemelő érzés örömet okozni nektek és viszontlátni a munkáinkat a közösségi médiában.

Köszönöm az eddig kapott sok-sok bíztató és pozitív visszajelzést!

Kövess minket Facebook-on és Instagramon, ahol folyamatosan megújuló tartalmakkal és újdonságokkal várunk!

Csatlakozz a Vintage World közösséghez!

Ne maradj le újdonságainkról, limitált különlegességeinkről!
Iratkozz fel hírlevelünkre!